Tot ce trebuie să ştii despre extracţia măselelor de minte. Cele mai frecvente simptome care te anunţă că trebuie să renunţi la măseaua de minte sunt: infecţiile şi durerea severă; înclinarea măselei de minte în partea din faţă a gurii; inflamațiile gingivale, ca urmare a incapacității măselei de minte de a „sparge” gingia; dezvoltarea unui chist la baza măselei, ceea ce poate duce la deteriorarea dinţilor din vecinătate, infecţii gingivale grave şi distrugerea nervilor dentari, potrivit Diva Hair.

SanatateFoto: Colaj foto

Dieta 20/20 face furori. Ai voie doar 20 de alimente și nu te mai oprești din slabit. Așa cum intuiți, aveți voie să consumați un număr fix de alimente, 20 mai exact. Sunt alimente care se digeră mai greu, organismul va depune efort să le digere un timp mai îndelungat și în felul acesta, metabolismul va fi accelerat. FAZA 1 dureaza 5 zile si poți consuma EXCLUSIV cele 20 de alimente din această listă: – ulei de cocos – ceai verde – muștar..., potrivit doctorulzilei.ro.

5 ceaiuri bune pentru rinichi. Durerea de spate şi dificultăţile la urinat sunt simptome ale afecţiunilor renale care uneori sunt atât de puternice, încât îţi taie respiraţia. Un tratament preventiv pentru persoanele care se ştiu cu probleme, dar şi un remediu pentru cele aflate în criză e pe bază de ceaiuri. Ceai de Chanca Piedra. Este folosit pentru dizolvarea pietrelor la rinichi. Mai exact, acest sortiment de ceai reduce şansele ca substanţele care formează pietre să se unească împreună şi diminuează cantitatea de substanţe care formează pietrele, potrivit Click.ro.

Tendoanele de canguri ar putea înlocui ligamentele umane rupte. Rezultatele unui studiu australian. Cercetătorii susţin că tendonul de cangur are o compoziţie similară celui uman, este mai lung şi are proprietăţi mecanice mai bune. Plus că este de şase ori mai puternic. Aceste calităţi îl fac eligibil pentru a fi utilizat într-o varietate de proceduri chirurgicale.Tendoane prelevate de la canguri sunt testate în Australia - la Universitatea din Sydney - spre a fi utilizate în cadrul intervenţiilor chirurgicale de înlocuire a ligamentului genunchiului, gleznei sau umărului. Tratamentul este unul revoluţionar, de care ar putea beneficia în special sportivii predispuşi la astfel de accidentări, potrivit Adevarul.

Nu amestecaţi mai multe medicamente împotriva durerii! Nu folosiţi medicamente antiinflamatoare (diclofenac, ketoprofen, indometacin, piroxicam etc.) dacă durerea nu este dată de o boală inflamatoare, ci preferaţi un medicament care acţionează numai asupra durerii înseşi (paracetamol, ibuprofen la doză mică! Dacă nu vă puteţi orienta, întrebaţi medicul! 2. Durerile cauzate de boli ale organelor interne se tratează de obicei cu alte medicamente decât cele care se dau în bolile osteoarticulare şi musculare (ex. antispastice, dilatatoare ale vaselor de sânge), potrivit doctorulzilei.ro.