Dieta de "48 de ore". Slăbești 4 kilograme în doar două zile.Dieta de 48 de ore este una extrem de populară în rândul femeilor deoarece promite să te scape de 4 kilograme în doar două zile. În plus, acest regim curăță, detoxifiază și revigorează organismul. Trebuie să ții însă cont de faptul că o astfel de dietă are rezultate doar pe termen scurt și că cel mai bine ar fi să consulți un medic specialist înainte de a ține o cură de slăbire, dacă nu vrei să alegi cu alte probleme de sănătate. Pe parcursul celor două zile, se recomandă consumul de roșii, datorită conținutului ridicat de licopen din compoziția acestora, dar și consumul de cereale, care vor crește temperatura internă a corpului și va activa procesul de purificare. Totodată, consumă următoarele două băuturi la micul dejun și seara, potrivitClick.

utileFoto: Colaj foto

Un dispozitiv cât o monedă ar putea ajuta cuplurile infertile.Specialiştii în fertilitate din cadrul Universităţii din Southampton, Marea Britanie, au creat un mic implant ce monitorizează oxigenul, pH-ul şi temperatura din interiorul uterului. Independent scrie că acest dispozitiv încearcă să determine ce înseamnă un uter „sănătos” prin compararea cu măsurătorile obţinute de la femeile ce se pot reproduce natural. Infertilitatea poate fi provocată de mai mulţi factori ce pot afecta atât femeile, cât şi bărbaţii, însă într-un sfert dintre cazuri medicii nu reuşesc să identifice o cauză anume, potrivitDescopera.

Carnea de vită combate anemia.Dacă mâncaţi cantităţi moderate şi alegeţi bucăţile mai slave, vita va fi aliatul tău nutritiv, în primul rând datorită proteinelor sale de calitate. Cele mai slabe bucăţi de vită sunt capul de muşchi, fileul şi spata. Carnea roşie, bogată în fier, combate anemia. Fierul provenit din carne este mai uşor asimilabil decât cel din alte surse, în proporţie de 15- 30% comparativ cu cel din vegetale, care se asimilează în proporţie de 10%. Menţionăm că zincul din carne este asimilat în proporţie de 40% Ficatul de vită este un bun regenerator, fiind bogat îndeosebi în fier, deşi cel de viţel îi este superior datorită diversităţii nutriţienţilor săi, potrivitCSID.

Durerile crunte de articulații afectează o femeie din trei. Ce obiceiuri zilnice ne cresc riscul de osteoporoză și cum o combatem. În Europa, o femeie din trei cu vârsta de 50 de ani sau peste și unul din cinci bărbați cu aceeași vârstă suferă de fracturi osteoporotice. Alimentația este aliatul principal pentru menținerea stării noastre de sănătate și un element cheie pentru un sistem osos puternic. De asemenea, un stil de viață activ și practicarea exercițiilor fizice, pot încetini efectul de demineralizare al oaselor. Mersul pe bicicletă, urcatul scărilor, yoga, tenisul, sunt activități recomandate pentru întărirea oaselor, potrivitDoctorul zilei.

3 metode pentru a scăpa de aspectul ochilor obosiți. Este indicat să consumi pătrunjel, spanac, mazăre, brocoli, morcovi și alte alimente bogate în vitamina K, deoarece aceasta protejează și întăresc pereții vaselor capilare. Ingredientele benefice pe care ar trebui să le conțină produsele de îngrijire sunt vitaminele K, A, C și E. Acestora li se adaugă extractele de ginko biloba sau aloe vera. „Este important să folosești zilnic o cremă specială pentru zona ochilor, deoarece aici pielea este mult mai sensibilă și mai subțire decât pe restul tenului“, spune specialistul, potrivitUnica.