Planta care poate vindeca impotența. Are un efect maxim consumată sub formă de ceai sau tinctură. Damiana (Turnera diffusa) este un arbust cu flori mici şi parfumate, având mirosul asemănător cu al muşeţelului. Planta a fost utilizată de sute de ani în tratamentul pentru sterilitate, impotenţă, diabet, astm bronşic, infecţii ale vezicii urinare şi problemele respiratorii, după cum nota nu demult Digherbs. Sub formă de ceai, capsule, sau tinctură, Damiana îşi demonstrează din ce în ce mai mult calităţile. Planta mai este recomandată şi pentru anxietate, depresie, tulburări ale ciclului menstrual, dureri de cap şi probleme cu tenul, precum acnee sau eczeme. Unii dintre specialişti spun că este bună şi pentru tratarea alcoolismului, anorexiei, diabetului zaharat şi paraliziei, scrie Doctorul zilei.

utileFoto: Colaj foto

Băutura care îți curăță colonul. Se prepară în doar 5 minute și face adevărate minuni pentru organism. Detoxifierea colonului este posibilă cu ajutorul remediilor naturiste. Mierea este unul din alimente miraculoase, recomandate pentru o serie de tratamente. Mierea tratează gripa și răceala, dar este benefică și pentru curățarea colonului de toxine. Mierea conține proprietăți antifungice, antiseptice, antivirale și antibacteriene care protejează colonul de afecțiuni grave precum cancerul. Pentru prepararea acestei rețete tot ce trebuie să faci este să cureți mărul și să îl pui împreună cu celelalte ingrediente într-un blender. Sucul obținut ajută la însănătoșirea inregului sistem imunitar nu doar a colonului. Această rețeta este recomandată a fi consumată de două ori pe săptămâna, scrie Click.

Calorii: în ce perioadă a zilei se ard cele mai multe calorii. Pe parcursul zilei, multe aspecte ţin de arderea eficientă a caloriilor, de la antrenamente şi exerciţii fizice, până la programul de somn. Un nou studiu arată că există totuşi o perioadă a zilei în care corpul arde, în mod natural, cele mai multe calorii, iar asta datorită ritmului circadian, care controlează ceasul intern al organismului şi ciclul zi-noapte. Aceste ritmuri influenţează arderea caloriilor, mai ales în momentele de odihnă unde, corpul uman poate arde cu 10% mai multe calorii în întervalul de după-amiază târziu şi seara, faţă de dimineaţa devreme. Mai exact, se ard aproape 130 de calorii după-amiaza şi seara, fără nici cel mai mic efort, iar acest lucru poate avea impact asupra sănătăţii, potrivit CSID.

8 lucruri despre cancer de care ar trebui să fii conștientă. Potrivit unui raport realizat de World Health Organization în anul 2012, două milioane de decese au fost asociate cu această afecțiune, iar experții consideră că jumătate dintre acestea puteau fi prevenite. Spre exemplu, virusul HPV cu risc oncogen crescut este cauza principală pentru aproape toate tipurile de cancer de col uterin, motiv pentru care testul Babeș-Papanicolau este obligatoriu pentru a putea preveni și detecta orice problemă. Legătura genetică în apariția cancerului nu este atât de răspândită pe cât s-ar crede, în această privință specialiștii vorbind despre un procent între 5 și 10% de moștenire genetică Citeşte întreaga ştire: 8 lucruri despre cancer de care ar trebui să fii conștientă, scrie Unica.

Drojdia de bere, un tonic excelent pentru persoanele care postesc. Referindu-se la starea de sănătate a credincioșilor, terapeuții susțin că persoanele care postesc trebuie să consume anumite alimente, bogate în substanțe care mențin vigoarea organismului. În această privință, drojdia de bere este alimentalul- medicament miraculous pentru cei care postesc, fiind o sursă excelentă de vitamine, proteine, minerale și acid nucleic care ajută la formarea noilor celule care le înlocuiește pe cele vechi. Drojdia de bere este un remediu naturist ce trebuie consumat dimineața deoarece revigorează organismul și-l menține în formă pe cel care postește. În compoziția drojdiei de bere se regăsesc vitaminele din Complexul B, vitaminele D, E , 18 minerale esențiale pentru menținerea sănătății noastre. Printre acestea se remarcă magneziul, fosforul și calciul, scrie Click.