Care este cadoul perfect pentru cei dragi. Sarbatorile de iarna sunt motiv de bucurie impreuna cu familia sau cu persoanele apropiate. In aceste clipe, cele mai importante sunt amintirile dobandite, cu care vom ramane in suflet in anii ce urmeaza. Iar printre cele mai frumoase clipe traite se numara si acel moment de fericire de pe chipul celui care primeste un cadou inedit. Insa nu toate darurile se potrivesc cu orice ocazie. Iata cum poti face pentru a alege un cadou perfect pentru cei dragi, scrie Libertatea.

utileFoto: Colaj foto

Cum poţi rămâne calm în timpul unei discuţii aprinse. Şase sfaturi importante. Certurile sau discuţiile în contradictoriu sunt dificil de evitat, oricât de mult ai încerca să-ţi păstrezi calmul, uneori îţi poţi pierde cumpătul. Însă există şi unii oameni care nu îşi pot controla emoţiile în timpul unei certe. Iată câteva sfaturi prin intermediul cărora îţi poţi păstra calmul în timpul unei discuţii aprinse, potrivit Descoperă.ro.

Ce nu ți-a zis nimeni despre români și telefoane. Huawei a făcut un sondaj și rezultatele despre români sunt impresionante. Totuși, până acum au fost trecute cu vederea și a fost scoasă în față doar “reușita” românilor când vine vorba de pierderea datelor. Sondajul Huawei a căutat să ofere niște informații despre re români și relația lor cu telefoanele. Rezultatele au fost comunicate însă aproape de 30 noiembrie și 1 decembrie, așa că, se prea poate, au fost trecute cu vederea. Cel mai des relatările despre acesta sunt despre cum “șapte din 10 români și-au pierdut cel puțin o dată informațiile din telefon”, scrie Playtech.

Cel mai nou gadget lansat de Apple este un dispozitiv care te înregistrează în timp ce dormi. Cel mai nou produs Apple este un device de monitorizare a somnului care se conectează la iPhone pentru a afişa rezultatele. Beddit Sleep Monitor este primul produs de monitorizare a somnului pe care Apple îl lansează, după ce a achiziţionat Beddit, un startup specializat în produse de acest tip. Dispozitivul este, în fapt, o bandă dotată cu mai mulţi senzori care trebuie pusă sub cearşaf pentru a putea realiza monitorizarea. Astfel, poate ţine evidenţa duratei somnului, a pulsului, respiraţiei şi sforăitului, scrie Adevărul.

Cel mai bun remediu pentru a scăpa de herpes în 12 ore. Herpesul este inestetic, dar poate fi și dureros, iar vindecarea destul de dificilă. Există multe unguente pe piață care promit vindecarea grabnică, însă rezultatele întârzie să apară, de cele mai multe ori. Infectiile cu virusul herpes simplex (HSV) sunt foarte frecvente în întreaga lume. HSV 1 este cauza principală a infecțiilor cu herpes, care se manifestă sub formă de leziuni herpetice și vezicule la nivelul gurii și buzelor. Acestea se transmit prin sărut sau utilizarea acelorași obiecte pentru băut și mâncat. Este recomandat să vă spălați mâinile des, în cazul în care aveți virusul, să nu atingeți leziunile herpetice, să nu vă sărutați cu nimeni dacă aveți herpes și să evitați săruturile persoanelor cu herpes, scrie Doctorul Zilei.