Creşte volumul de date ce pot fi consumate în roaming fără taxe suplimentare! Când intră în vigoare. Începând cu data de 1 ianuarie 2019, ca urmare a scăderii tarifului reglementat la nivel de gros, pentru majoritatea planurilor tarifare va creşte volumul de date (MB/GB) ce pot fi consumate în roaming în UE/SEE fără aplicarea unor taxe suplimentare, informează ANCOM, citat de Libertatea.

UtileFoto: Hotnews

Beneficiile rodiei pentru păr şi piele. Rodiile aduc beneficii mari sănătăţii noastre şi, mai mult, sunt o ”armă secretă” a frumuseţii oricărei femei. Aceste fructe sunt bogate în nutrienţi, iar antioxidanţii pe care îi conţin protejează inima şi previn cancerul, conform Descopera.ro.

Top telefoane în 2019: toate pe care abia aștepți să le „butonezi”. Anul viitor se anunță a fi un crucial pentru iubitorii de smartphone-uri anunță Playtech.ro.

9 experiențe romantice, pentru un 2018 de neuitat. În planurile de vacanță pentru noul an este nevoie și de o aventură în doi. Focul dragostei trebuie întreținut, indiferent de cât de trainică, armonioasă sau „veche“ este relația, scrie Newsweek.

Adevărul despre beneficiile mierii. Multe persoane aleg mierea în locul zahărului atunci când fac prăjituri sau pentru îndulcirea diferitelor băuturi. Specialiştii susţin, însă, că mierea reprezintă un tip de zahăr adăugat conform Descopera.ro.