Beneficiile uimitoare ale uleiului din semințe de rodie. Uleiul esențial din semințe de rodie face parte din categoria alimentelor vindecătoare folosit de mii de ani. Fructul a fost apreciat timp de secole în medicină și în zona de cosmetică, astăzi uleiul fiind folosit într-o mulțime de tratamente destinate înfrumusețării. Dar beneficiile acestuia pentru sănătate sunt multiple, scrie Doctorul Zilei.

utileFoto: Colaj foto

Ce se intampla daca bei apa cu lamaie. Apa cu lamaie incepe sa capete din ce in ce mai multa popularitate, iar asta din cauza beneficiilor asupra organismului. Sfatul nostru este sa incepeti chiar acum sa urmati aceasta „dieta” si sa va bucurati de efectele miraculoase, scrie Ciao.ro.

Vopsea de păr fără amoniac sau vopsea de păr permanentă. Există mai multe caracteristicile pentru care alegem o vopsea de păr. Pe lângă strălucire, suplețe și rezultatul final, un alt aspect important pentru care optăm pentru o variantă sau alta este și cât va dura acestă culoare. Uneori ne dorim să facem doar o încercare și, atunci, interesul nostru este ca această culoare să se ducă mai repede. Alteori ne dorim ca rezultatul obținut să aibă o durată cât mai mare, scrie Unica.

Sfaturi de păstrare a alimentelor în frigide. Un frigider este un aparat electrocasnic care vă permite să păstrați alimentele în condiții optime. Acesta are diferite compartimente care servesc anumite scopuri, și zone diferite de temperatură. Odată deschise, păstrați mâncărurile în caserole separate pentru a le prelungi viața pe raft (condițiile de păstrare pot fi diferite pentru fiecare produs), scrie Telegrafonline.ro.

4 lucruri importante pe care periuța ta dentară încearcă să ți le spună. Periajul în mod regulat este esențial pentru menținerea dinților și gingiilor sănătoase și pentru prevenirea problemelor de sănătate orală. Ba mai mult, doamna doctor Mihaela Dan, specialist ortodont în cadrul Clinicii Orto-Implant Expert, spune că periuța dentară merită să îi acordăm o atenție deosebită, deoarece semnele pe care aceasta ni le transmite ne pot ajuta la păstrarea sănătății orale pe termen lung, scrie Doctorul Zilei.