​Remedii care combat cu succes sughițul. Pentru episoadele scurte de sughiț, există remedii naturale la îndemâna persoanei care se confruntă cu acest fenomen neplăcut. Cercetătorii care au studiat acest fenomen recomandă ca atunci când apare sughițul să bem apă, la temperatura camerei, cu înghițituri mici. Tratamentul acesta simplu, la îndemâna oricui se confruntă cu acest episod neplăcut, are efecte imediate. De asemenea, în astfel de situații se recomandă și gargara cu apă. Cele mai multe cazuri de sughiț cronic sunt constatate la bărbați și mai bine de 90% dintre acestea au o cauză organică, potrivit Click.

utileFoto: Colaj foto

Alimentul care ne desfundă arterele, previne AVC, ne protejează inima și sistemul osos. Ananasul are o structură unică, ce vă ajută să preveniți multe boli și să vă întăriți sistemul imunitar. Iată ce se întâmplă în corpul dv. dacă veți consuma zilnic două felii de ananas: Este antiinflamator. Conține o substanță uimitoare, numită bromelaina, o enzimă cu puternice efecte antiinflamatoare. Datorită acestei enzime, ananasul fluidizează sângele, stimulează circulaţia sanguină, fapt pentru care putem să-l folosim în prevenirea trombozei și aterosclerozei. Ne ajută să ne vindecăm mai repede rănile și regenerează țesutul conjunctiv în cazul leziunilor sportive, potrivit Doctorul zilei.

Ştiinţa a confirmat: Nu îţi poţi creşte imunitatea şi este periculos să încerci să o faci. Sistemul imunitar îndeplineşte două sarcini: furnizează un răspuns înnăscut şi un răspuns primit. Răspunsul înnăscut reprezintă ceea ce primeşti atunci când observi că eşti bolnav. Acesta atacă infecţiile cu mucus, febră, tuse şi, în general, inflamaţie. Însă răspunsul înnăscut nu contracarează infecţia. Această sarcină revine răspunsului primit, compus din anticorpii colectaţi din bolile din trecut şi vaccinurile. De fapt, vaccinurile pot fi considerate singura excepţie a regulii imunităţii, ele fiind singura modalitate cunoscută pentru îmbunătăţirea sistemului imunitar, potrivit Descopera.

Endocardita infecţioasă: cauze, simptome, tratament, prevenţie. Anemia, embolismul, accidentul vascular şi insuficienţa cardiacă sunt principalele consecinţe ale endocarditei infecţioase netratate. În ciuda noilor tratamente dezvoltate şi a diagnosticului care poate fi stabilit precoce, endocardita infecţioasă rămâne o boală cu risc crescut de mortalitate şi complicaţii. Principalul simptom al endocarditei infecţioase este febra, prezentă la peste 90% din pacienţii care suferă de această afecţiune. Un alt simptom des întâlnit este murmurul cardiac, termenul medical care denumeşte sunetele anormale făcute de sângele care trece prin valvele şi vasele de sânge din inimă, potrivit CSID.

Cum scapi de acnee. Două ingrediente naturale îți vin în ajutor. Medicii sunt de părere că persoanele care au acnee suferă de un sindrom al hipoglicemiei,adică de exces de insulină în sânge. Iată de ce,dieta care se bazează pe alimentele cu indice glicemic scăzut ajută la controlul hormonal al acneei. Consumă,aşadar,lactate,peşte,legume şi fructe şi bucură-te de un ten luminos. Între timp,poţi folosi şi câteva remedii naturale cu rezultate excepţionale. Sucul de măr revigorează ţesuturile. Poate fi aplicat pe faţă cu un disc demachiant îmbibat în prealabil în suc de mere, potrivit Click.