​Ce nu ai voie să faci niciodată pe stomacul gol. Tot ceea ce mănânci îți influențează starea de sănătate, dar la fel de important este și ceea ce faci înainte de masă. Există câteva lucruri pe care ar trebui să le eviți cu desăvârșire, scrie Click.ro.

utileFoto: Colaj foto

Super-fructul plin de vitamine care previne bolile de inimă. Super-fructul plin de vitamine care previne bolile de inimă. Kaki sau Persimmon este un fruct exotic, delicios, cu un gust inconfundabil, denumit și “piersica japoneză”, asemănător ca formă roșiei, iar ca textură piersicii și pepenelui galben. Este unul dintre fructele cu cel mai bogat conținut nutrițional ce include vitamina A, vitamine din complexul B, vitamina P și vitamina C, scrie Doctorul Zilei.

Ce fel de breton se poartă în 2019. Bretonul anului 2019 este cu siguranță bretonul scurt. Majoritatea stiliștilor l-au ales pentru prezentările de primăvară-vară 2019, așa că merită să-i dai o șansă. Inspirat de moda anilor ’50, bretonul scurt ne-a dus cu gândul la celebrul model pin-up Bettie Page, de îndată ce am văzut tendințele de anul acesta, scrie Unica.

​Ce acte sunt necesare când cumperi o mașină din altă țară membră UE. Ce acte sunt necesare când cumperi o mașină din altă țară membră UE. Atunci când cumperi o mașină second-hand din altă țară care este membră a Uniunii Europene, trebuie să fii foarte atent la documentele pe care ți le oferă vânzătorul, dar și tu trebuie să ai la tine unele documente. În ultimii ani, în anumite situații, a devenit mai rentabil să cumperi o mașină la mâna a doua chiar din străinătate. Scapi, în acest fel, de riscurile la care te supun samsarii de mașini și sunt și șanse mai mici ca automobilul respectiv să fi fost furat, scrie Playtech.

Cel mai bun remediu împotriva răcelii și gripei este un leac al bunicilor. Gripa e spaima românilor în această perioadă. Nu mai găsim vaccinuri, statul pare că vrea să mai calculeze ceva, în fiecare zi mor oameni răpuşi de boală. Cum putem face față gripei, cum să ne ferim, acestea sunt întrebările pentru care a oferit răspunsuri dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, scrie Digi24.