Cum să nu răspândeşti virusuri prin strănut. Strănutul e principalul vinovat pentru răspândirea microbilor în aer sau pe suprafeţe. Un experiment al televiziunii americane ABC ne arată care e modalitatea de blocare a strănutului care are cele mai mari şanse să oprească răspândirea microbilor, Digi24.

utileFoto: Colaj foto

Cele mai mari mituri despre diete, combătute de nutriţionişti. Carbohidraţii nu sunt cei mai mari duşmani ai dietei şi nu toate sursele de zaharuri sunt dăunătoare organismului. Nutriţionişti din toată lumea atrag atenţia cu privire la miturile pe care le-au auzit de-a lungul timpului de la pacienţi, încercând să le combată. Suntem bombardaţi zilnic cu planuri de dietă, exerciţii fizice dintre cele mai diverse, mii de sfaturi şi diete miraculoase. Nu e de mirare că persoanele care îşi doresc să slăbească ajung să fie copleşite de toate informaţiile disponibile pe internet, scrie Adevărul.

Ceaiul care ameliorează simptomele gripei. Socul este o plantă minune, recunoscută pentru proprietățile ei vindecătoare asupra organismului. Practic este un medicament natural, eficient în lupta cu multe boli, dar are și capacitatea de a preveni numeroase afecțiuni respiratorii.Important de reținut este că acest ceai poate ameliora simptomele caracteristice stărilor gripale, scrie Doctorul Zilei.

O femeie a pierdut 65 de kilograme combinând două diete celebre. Candace Brisco a iubit întotdeauna mâncarea, însă nu a fost o problemă pentru ea deoarece era foarte activă din punct de vedere sportiv. După ce a suferit o accidentare care a făcut-o să încetinească ritmul, obiceiurile ei nesănătoase privind alimentația au prins-o din urmă, scrie Unica.

Leacul pentru cancer ar putea fi disponibil în 2020. Un tratament incredibil ar putea pune capăt maladiei înfiorătoare, care face anual milioane de victime. Leacul pentru cancer, disponibil în 2020, în farmacii, susțîn oamenii de știință din Israel. Tratamentul revoluționar, dar și un asemenea anunț, i-au luat pe nepregătite pe mulți, in special pe bolnavii care nu mai vedeau nicio șansă să se vindece, scrie Ciao.ro.