Cum să-ți securizezi conturile online ca să fii sigur că nu vor fi sparte. Principala măsură de securitate pe care experții în securitate cibernetică o recomandă utilizatorilor este folosirea autentificării în doi pași. E bine să știi, însă, că metoda nu este infailibilă, mai ales că, recent, un grup de hackeri a demonstrat că poate să își facă treaba chiar dacă acest nivel suplimentar de securitate există, scrie Playtech.

utileFoto: Colaj foto

Dieta bolnavului cu Parkinson. La nivel european, peste 1,5 milioane de pacienţi sunt diagnosticaţi cu maladia Parkinson – o boală neurodegenerativă nevindecabilă. În România, potrivit ultimelor statistici, sunt înregistraţi 73.000 de pacienţi, dintre care 8.100 sunt în Bucureşti, scrie Adevărul.

Planta supranumită remediul bolilor respiratorii. Eucaliptul este denumit în limbajul popular remediul bolilor respiratorii. Frunzele de eucalipt sunt renumite pentru proprietățile lor antiseptice, antifungice, antivirale, expectorante, cicatrizante, digestive, antinevralgice, antireumatice, scrie Doctorul Zilei.

Cât de periculoase sunt trotinetele electrice. Cercetătorii americani au realizat primul studiu cu privire la accidentele apărute din cauza acestor vehicule, iar rezultatele nu sunt încurajatoare. Acestea sunt asociate cu numeroase tipuri de răni, de la fracturi, leziuni la cap şi articulaţii dislocate, scrie Descoperă.ro.

Lampa care te ajută să te odihnești. Expunerea la lumină caldă pe parcursul serii facilitează generarea de melatonină sau hormonul somnului. Pornind de la acest principiu, o lampă inteligentă îți va face somnul mai dulce, scrie Playtech.