Beneficiul mersului pe jos. Cercetătorii americani menționează că mișcarea este unul dintre factorii importanți pentru menținerea sănătății. Dar în cazul în care substanțele toxice care contaminează aerul în marile orașe ale lumii? Mai este valabil acest principiu? Un studiu realizat la Universitatea din Cambridge precizează că expunerea la substanțele toxice care contaminează aerul în orașe nu anulează beneficiile mersului pe jos sau pe bicicletă, scrie Click.ro.

utileFoto: Colaj foto

Cele mai cunoscute mituri despre somn. De câte ori v-ați trezit mai obosiți decât v-ați culcat? Sau de câte ori ați încercat să numărați oile când nu reușeați să adormiți? Peste 40% dintre oameni se plâng că au probleme cu somnul, iar de multe ori obiceiurile pe care le avem determină insomniile, scrie Digi24.

Motivele psihologice din spatele obsesiei de a-ți face singur poze. Obsesia de a te fotografia zilnic, de multe ori, este deja o mare problemă psihologică. Specialistul Lenke Iuhoș dezvăluie: Selfie-ul este despre ceea ce cred alții despre noi. Cu toate că fenomenul Facebook scade în popularitate în detrimentul surorii lui mai mici Instagram, fenomenul Selfie crește exponențial și nu dă semne că ar ceda în intensitate, scrie Doctorul Zilei.

O femeie de 109 ani a dezvăluit secretul longevității sale, înainte de a muri. Jessie Gallan, din Scoția, a trăit o viață lungă, de 109 ani, devenind una dintre cele mai longevive persoane din istoria acestei țări. Înainte de a muri, în martie 2015, ea a dezvăluit care este secretul unei vieți lungi, scrie Unica.

5 sfaturi pentru o relație fericită. Un cuplu reușit nu e cel care nu se ceartă niciodată (nu există așa ceva; mai devreme sau mai târziu, ceva scântei tot se vor aprinde). Secretul e să știi cum să gestionezi conflictele atunci când ele apar – în special cele minore, care, dacă se petrec des și sunt lăsate să ia amploare, pot eroda în cele din urmă relația, scrie B1.