Care sunt cele mai bune idei de vacanţă pentru februarie. Carnavalul de la Nisa, plajele din Andaluzia sau o călătorie cu trenul în Africa de Sud sunt doar câteva dintre cele mai bune destinaţii pentru luna februarie, alese de editorii publicaţiei britanice The Telegraph, potrivit Descoperă.ro.

utileFoto: Colaj foto

Trucuri pentru încărcare rapidă la orice telefon. Viteza cu care se încarcă un telefon depinde de foarte mulți parametri. Deși ne-am obișnuit să ne punem smartphone-ul la încărcat peste noapte, în caz de urgență majoră, ar fi bine să cunoști câteva soluții la care să apelezi când ai nevoie de încărcare rapidă la telefon pe parcursul zilei. Unele trucuri le-ai putea percepe ca fiind evidente, dar există cu siguranță niște detalii care ți-au scăpat în peregrinările tale online, scrie Playtech.

Singurătatea, mai dăunătoare sănătăţii decât obezitatea În ciuda progreselor tehnologice care se presupune că au creat conexiuni între oameni, singurătatea pare să fi crescut şi să aibă efecte din ce în ce mai grave. Un studiu recent a arătat că singurătatea poate fi mai periculoasă decât obezitatea. Dintotdeauna s-a ştiut că oamenii sunt „animale sociale“, dar se dovedeşte că interacţiunea este de fapt crucială pentru existenţa noastră, scrie Adevărul.

Ceaiul care te ajută să renunți definitiv la fumat. Secretul renunțării definitive la fumat vine din Rusia, de la un cunoscut gastroenterolog de acolo. Dr. Antonina Scepina își sfătuiește pacienții să renunțe la fumat cu acest ajutorul acestui ceai, scrie Doctorul Zilei.

15 obiceiuri care te protejează de cancer. O specialistă în nutriție ne arată ce obiceiuri alimentare ne ajută să prevenim apariția cancerului. Sunt reguli destul de simple, dar de care trebuie să ținem cont. Sfaturile de mai jos vin de la președintele Societății Române de Educație Nutrițională, Lygia Alexandrescu, scrie Greatnews.ro.