Cum acționează hackerii în momente speciale ca Ziua Îndrăgostiților. Încercările hackerilor de a-ți fura datele sunt destul de frecvente și pericolele sunt peste tot pe net. De Ziua Îndrăgostiților, însă, riscul pare să crească. Experții Kaspersky Lab au detectat o creștere accentuată a activităților de phishing în apropierea zilei de Sfântul Valentin, scrie Playtech.

utileFoto: Colaj foto

Condimente inedite care intensifică gustul cafelei. Este cea mai populară băutură şi mulţi nu pot concepe începerea zilei fără o cafea. Dacă v-aţi plictisit de gustul tradiţional, specialiştii recomandă adăugarea câtorva condimente. Potrivit Asociaţiei Cafelei din Statele Unite, consumatorii se bucură în medie de aproximativ trei ceşti de cafea pe zi. Dintre aceştia, 79% îşi pregătesc cafeaua acasă. Dacă faceţi parte din această majoritate, şi cafeaua de dimineaţa nu este doar un obicei, specialiştii recomandă adăugarea câtorva ingrediente care stimulează aroma şi aduc beneficii sănătăţii, Adevărul.

Cărbunele medicinal elimină toxinele din organism și scade colesterolul. Cărbunele medicinal are proprietăți terapeutice uimitoare. Se găseşte în farmacii, la preţuri foarte accesibile, şi poate trata multiple afecţiuni ale sistemului digestiv. Cărbunele medicinal are proprietăți terapeutice uimitoare. Se găseşte în farmacii, la preţuri foarte accesibile, şi poate trata multiple afecţiuni ale sistemului digestiv, scrie Doctorul Zilei.

Psihologul Libertatea, despre schimbul de cadouri, declarații de dragoste și promisiuni făcute pe 14 februarie. Pe 14 februarie, parcă toată iubirea se concentrează într-o zi, iar ce faci de Valentine's Day contează mai mult decât tot ce faci în restul anului. Iată ce spune psihologul Libertatea despre inflația de declarații siropoase și cadouri în formă de inimioară de Ziua Îndrăgostiților, scrie Libertatea.

Cele două boli extrem de frecvente în rândul românilor. Trăim în medii poluate, iar substanţele din aer pot afecta direct rinichii. Dar aceştia nu ajung în incapacitate funcţională din cauza mediului, ci din cauza a doua boli extrem de frecvente în România. Și, totuşi, doar o mică parte dintre noi va ajunge să se confrunte cu probleme funcţionale grave. Pe de altă parte, poluarea afectează și plămânii. Din nou, doar o parte se va îmbolnăvi. Oare de ce? Ne uităm imediat la organimsul uman şi încercam să ni-l imaginăm drept cea mai mare intersecţie cu putinţă, potrivit Știrile Protv.