6 efecte psihologice negative generate de utilizarea rețelelor sociale. Rețelele sociale sunt la mare căutare în toată lumea. Chiar dacă rețeaua Facebook scade din popularitate în rândul tinerilor, “sora” lui mai mică, Instagram, ia având și într-o perioadă scurtă de timp va depăși numărul de utilizatori ai Facebook, scrie Doctorul Zilei.

utileFoto: Colaj foto

Kaki, duşmanul infecţiilor şi al oboseli. Supranumit ”fructul zeilor” sau ”piersica japoneză”, kaki are forma unei roşii, culoarea portocalei, textura piersicii şi un gust delicios. Plin de vitamine şi minerale, dar şi de antioxidanţi sau fibre, acesta poate fi consumat proaspăt, în salate sau chiar budinci, scrie Click.ro.

De la ce apare anemia şi cum se manifestă. Anemia este caracterizată prin oboseală, piele palidă, respiraţie întretăiată, ritm cardiac rapid şi palpitaţii. De asemenea, se caracterizează prin glezne umflate, senzaţie de leşin şi simptome generalizate de oboseală. ”Anemia este o consecinţă a unei boli, nu o boală în sine. Pacientul începe să se simtă mai obosit, mai slăbit, devine mai palid, oboseşte şi când urcă 3-4 trepte, scrie Adevărul.

Cât de des trebuie schimbată lenjeria de pat dacă ai făcut sex. În urma unui sondaj s-a descoperit că femeile, în medie, după 19 zile îşi schimbă lenjeria de pat cu una curată, în timp ce bărbaţii o fac după 29 de zile. Regula de aur spune, însă, că lenjeria de pat se schimbă o dată pe săptămână, indiferent dacă a fost folosită sau nu, scrie Descoperă.ro.

Audi are tehnologia care te ajută să nu iei amendă. Audi a implementat o tehnologie care te scapă de opritul la semafor, dacă îți conduci mașina așa cum trebuie. Este o funcție care, cu siguranță, ar fi foarte căutată în România, mai ales de către unii șoferi de mașini Audi, scrie Playtech.