Apa japoneză, soluția care te ajută să slăbești. Apa japoneză sau remediul imbatabil împotriva excesului ponderal. Vă topește grăsimea de pe abdomen, spate și coapse. În plus, vei părea mai tânără cu 10 ani. Această băutură îți va accelera metabolismul și te va ajuta să scapi de depozitele de grăsime fără a-ți pune sănătatea în pericol. Ba mai mult, vei părea că întinerești, scrie Doctorul Zilei.

utileFoto: Colaj foto

5 plante care te scapă de aciditatea gastrică. Arsurile de stomac ocazionale sunt cauzate de o alimentaţie acidă, care constă în grăsimi prăjite, alcool, dulciuri, băuturi carbogazoase şi condimente picante. Disconfortul pe care-l resimţi poate fi alinat cu plante medicinale, Click.ro.

Cum să eviți să fii păcălit de infractorii de bancomat. Când te duci să scoți bani de pe card, probabil nu te gândești că un infractor a fost acolo înaintea ta și a montat anumite accesorii pe aparat cu scopul de a-ți fura datele personale – doar că uneori, fix asta se întâmplă. Ai crede că trebuie să fii puțin naiv să îți pierzi datele de pe card. De obicei, victime sunt acele persoane care cred în prinți nigerieni generoși și care își introduc datele pe site-uri bizare. Doar că nu e mereu așa, din păcate. Datele îți pot fi furate chiar și atunci când crezi că ești atent, scrie Playtech

Trucuri ingenioase pentru a păstra fructele şi legumele proaspete mai mult timp. Modul de depozitare a fructelor şi legumelor stă la baza păstrării calităţii acestora. Odată contaminate cu germeni, pot provoca toxinfecţii alimentare şi alte afecţiuni. Depozitarea greşită a fructelor şi a legumelor poate duce la contaminarea lor cu diferiţi agenţi patogeni, precum bacteriile şi virusurile. Pentru a evita îmbolnăvitrea, este recomandat să învăţăm modul în care acestea ar trebui păstrate, scrie BrightSide.me, potrivit Adevărul.

4 reguli pentru un outfit casual cu personalitate. Casual reprezintă un termen împrumutat de la americani, care desemnează un stil vestimentar caracterizat prin lejeritate și degajare. Ca orice alt stil de îmbrăcăminte, acesta are câteva trăsături distincte și itemuri cheie prin care se remarcă. Totuși, pentru ca este un stil versatil, care are numeroși adepți, casual este un dress code ce te poate duce în plasa monotoniei, scrie Unica.