​Un simplu exercițiu topește grăsimea de pe talie în mod miraculos. Abdomenul este una din cele mai problematice zone atunci când vine vorba de slăbit. Dacă visați să aveți un abdomen plat și tonifiat, iar dieta și exercițiile fizice nu dau rezultate, mai există o speranță. Experții în fitness au găsit soluția care, după spusele lor, poate înlocui 1000 de abdomene, scrie Doctorul Zilei.

utileFoto: Colaj foto

Cum faci o captură de ecran pe iPhone și o editezi. Decât să te chinui să explici ceva unui prieten la telefon, ești semnificativ mai câștigat dacă îi faci o captură de ecran. Când vine vorba de acest detaliu pe iPhone, mecanismul din spate a devenit un pic mai elaborat în ultimii ani, scrie Playtech.

Destinaţii turistice recomandate pentru luna martie. Sosirea primăverii aduce oportunităţi pentru cei care vor să găsească o destinaţie mai neobişnuită pentru o călătorie şi care doresc să profite de tot ce are luna martie diferit de orice altă perioadă a anului, lucru valabil pentru multe regiuni ale lumii, potrivit Descoperă.ro.

​Topul alimentelor care-ţi strică dinţii. Ceea ce mâncăm este la fel de important precum periajul şi folosirea aţei dentare atunci când vine vorba despre dinţi puternici, gingii sănătoase şi respiraţie proaspătă. În cavitatea orală sunt sute de bacterii, unele benefice, altele nu. Medicul stomatolog Şerban Atanasiu face un top al alimentelor care, consumate în exces, pun în pericol dantura, scrie Click.ro.

Câte beneficii pentru sănătate are rugăciunea. Rugăciunea este o formă de a comunica cu entitatea superioară, de a ne deschide inima. Spiritualitatea este o formă de a alina sufletul, iar un suflet alinat va fi în armonie cu corpul. Mare valoare are rugăciunea și ea nu trebuie uitată mai ales în zi de sărbătoare. Rugăciunea colectivă poate face minuni atât îndreptată spre un om, cât și înspre un ideal. Iar în zi de sărbătoare mai mulți oameni se roagă, mai mulți oameni înalță un gând bun și curat spre cer, scrie Doctorul Zilei.