20 de lucruri pe care nu le-ai făcut de mult pentru casa ta. A venit timpul să dăm un refresh şi casei noastre! Primăvara, odată cu primele raze de soare şi cu temperaturile ridicate, simţim nevoia de o curăţenie generală, o reorganizare şi o împrospătare a decorului. Diana Mihăilă, primul blogger specializat în organizare, ne spune ce ar fi de făcut, scrie Click.ro.

utileFoto: Colaj foto

Nu toată odihna este la fel atunci când vine vorba de curăţarea creierului. Un nou studiu arată că adâncimea somnului poate avea un impact asupra capacităţii creierului de a curăţa proteine toxice şi alte „deşeuri”. Întrucât somnul devine din ce în ce mai uşor şi mai întrerupt pe măsură ce devenim mai bătrâni, cercetarea întăreşte şi probabil explică legăturile dintre îmbătrânire, lipsa somnului şi creşterea riscului apariţiei bolii Alzheimer, scrie Descoperă.ro.

Cele mai frumoase citate celebre despre viață care te vor inspira. Citate despre viață. Care este răspunsul la întrebările „Ce este viața” sau „Care este sensul vieții?". Multe alte întrebări conexe includ: "De ce suntem aici?" sau "Care este scopul existenței noastre pe Pamânt?" Au existat numeroase răspunsuri propuse la aceste întrebări din mai multe medii culturale și ideologice diferite. Căutarea sensului vieții a generat speculații filosofice, științifice, teologice și metafizice pe parcursul istoriei. Diferitele persoane și culturi cred lucruri diferit, ca răspuns la această întrebare. Vă prezentăm mai jos câteva citate despre viață, scrie Libertatea.

De ce apar tulburările menstruale. Aproape fiecare femeie se întâlnește și trăiește pe parcursul vieții tulburări ale ciclului menstrual. Despre cele mai frecvente dintre cauze a povestit pentru Doctorul Zilei, Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în infertilitate, scrie Doctorul Zilei.

Cum economisești bani fără să renunți la lucrurile care îți plac. În ziua de azi, cu toții ne dorim să avem cât mai mulți bani. Pentru unii, acest lucru este greu deoarece trebuie să renunțe la micile plăceri personale. Dar dacă te-am învăța cum economisești bani fără să renunți la lucrurile care îți plac? Azi vorbim despre economii. Și despre modul în care poți rămâne cu bani în buzunar și dacă îți faci toate poftele, scrie Libertatea.