Aplicaţie prin care profesorii pot afla ce au înţeles elevii după cursuri. O aplicaţie mobilă dedicată profesorilor, prin care dascălii primesc feedback de la elevi, după terminarea orelor, a fost lansată de o profesoară de matematică din Buzău. Elevii răspund anonim la chestionarul trimis de profesor, cadrul didactic văzând astfel dacă ce a predat s-a înţeles sau nu, scrie Descoperă.ro.

utileFoto: Colaj foto

Cele mai interesante tunsori și coafuri în tendințe pentru acest an. Anul acesta se poartă părul lung, cât mai lung. Sigur că asta nu înseamnă neapărat că dacă ai părul scurt sau de lungime medie nu poți fi în tendințe, însă dacă ai un păr lung și frumos, e cazul să-l păstrezi așa și să nu renunți încă la lungimea lui. Dar hai să vedem exact care sunt tendințele în coafuri pentru păr lung 2019, scrie Unica.

Firefox Send, o nouă alternativă la WeTransfer pentru transmis fișiere mari. Data viitoare când vrei să trimiți câțiva GB de date unui prieten, o poți face prin intermediul Firefox Send, în loc de WeTransfer sau alt serviciu online. Nu duce nimeni lipsă de servicii online la ora actuală, mai ales când vien vorba de stocare în cloud, temporară sau permanentă. Cu toate acestea, în momentul în care un gigant precum Mozilla lansează o alternativă la WeTransfer, ar fi bine să nu o neglijezi, scrie Playtech.

Cele mai bune surse de antioxidanți și rolul lor în organism. Tot mai des auzim cum antioxidanții sunt esențiali pentru păstrarea stării de sănătate la nivel optim. De asemenea, ni se spune să consumăm cât mai multe fructe și legume fiindcă sunt bogate în antioxidanți. Dar cum ne ajută antioxidanți mai exact nu știm. Află din articolul de mai jos care este rolul lor și de ce este bine să-i incluzi în regimul tău alimentar, scrie Doctorul Zilei.

Clasamentul bolilor care ne ucid în fiecare an. După cum prea bine știți, în ziua de azi trebuie să fim din ce în ce mai atenți cu sănătatea noastră. Zeci de milioane de oameni mor în fiecare an de boli fatale. Cea mai puțin periculoasă este cancerul, o boală cronică de care tot mai mulți oameni ajung să sufere. Surprinzător, boala care ne ucide pe rând este la inimă, unde punem toate necazurile și supărările, scrie Click.ro.