Supa perfectă după Paşte - costă 1 leu porţia. Cea mai simplă supă din lume conţine pe lângă apă şi sare (după gust) doar două ingrediente - dovlecei şi usturoi. Supa este simplu de făcut şi este potrivită de la 7 luni la 99 de ani. Este hrănitoare, se digeră uşor, nu este bogată în kilocalorii. Procesul de prepare este simplu. Se taie dovleceii în bucăţi şi se curăţă usturoiul de coajă. Într-o craţită se pun 2 linguri de ulei rezistent la temperaturi înalte şi o jumătate de cană de apă. Se adaugă şi dovleceii şi ustoroiul. Când acesteau se devin moi se mai adaugă apă. Se pasează cu ajutorul unui robot de bucătărie. Se sărează după gust potrivit CSID.

utileFoto: Colaj foto

Cum îi redai părului tău strălucirea. Pe lângă faptul că trebuie să eviţi produsele toxice, este necesar să schimbi câteva obiceiuri nesănătoase, inclusiv în ceea ce priveşte dieta. Uite cum poţi să ai un păr strălucitor, des şi rezistent! Alimentaţia trebuie să fie bazată pe multe legume şi fructe proaspete. Produse apicole. Mierea, propolisul şi lăptişorul de matcă ajută la menţinerea sănătăţii părului. Local, se utilizează şampon, balsam, mască, ser cu produse apicole şi plante care stimulează circulaţia sangvină, scrie Click.

Cele mai evidente simptome ale bolii Alzheimer. Tulburările de memorie cauzate de Alzheimer sunt însoțite de tulburări de limbaj și comportament, bolnavii cu această afecțiune fiind incapabili să pregătească sau să așeze o masă. Punerea unor obiecte în locuri bizare cum ar fi pieptenele în punga cu făină, depresia, confuzia și dezorientarea sunt alte simptome ale bolii pentru care nu există tratament. Se pot administra doar medicamente care controlează întrucâtva simptomele, însă s-a dovedit că în unele cazuri, nu sunt eficiente, potrivit Doctorul zilei.

Dieta mediteraneană, pas cu pas: meniul pe zile şi care sunt alimentele interzise. Dieta mediteraneană presupune consumul de fructe şi legume, cantităţi mari de grăsimi sănătoase din alimente cum ar fi măslinele şi uleiul de măsline, cereale integrale, fructele de mare şi o gamă largă de ierburi şi condimente. Cu moderaţie, carnea de păsăre, ouăle, carnea roşie şi produsele lactate de înaltă calitate sunt de asemenea permise pe dieta mediteraneană. Stabilirea unui plan alimentar este una dintre cele mai bune modalităţi de a vă satisface nevoile nutriţionale şi de a rămâne pe drumul către atingerea obiectivelor, scrie Adevarul.

Muzica clasică acţionează precum un analgezic. Cercetători de la Universitatea din Utah au constatat că o combinaţie între muzica clasică şi analgezice îmbunătăţeşte rezultatul final asupra pacienţilor. Inflamaţiile scad cu 70% în cazul administrării antiinflamatoarelor, însoţite de audiţii muzicale. Pe parcursul experimentului, şoareci de laborator au fost împărţiţi în două grupe: una a fost expusă zgomotului ambiental, în timp ce cea de-a doua, pe fondul muzicii compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart, trei ore pe zi, timp de 21 de zile, potrivit Descopera.