12 pași pentru a scăpa de celulită. Renunță la zahăr și la alimente procesate! Este foarte greu, mai ales în prima fază, însă celulita vizibilă nu a apărut pentru că ai mâncat prea multe salate și fructe și ai băut prea multă apă. Ci de la grăsimi, mezeluri, produse de patiserie și băuturi carbogazoase. Uită de ele sau măcar redu cantitățile! Renunță la zahăr cu totul! În schimb, poți folosi zahărul brun în combinație cu ulei de măsline pentru a-ți face un exfoliant anticelulitic, scrie Libertatea pentru femei.

UtileFoto: Colaj foto

Ce trebuie să faci dacă ai luat mult timp antibiotic. Majoritatea antibioticelor pot provoca schimbări pe termen lung în peisajul bacterian al intestinului. Deoarece antibioticele pot afecta mitocondriile, este indicat să înlocuiești substanțele nutritive pentru a reveni la starea de bine. Medicii spun că nutrienții pot influența funcția mitocondrială. Aceștia includ: vitamina B, zinc, magneziu, antioxidanți. Acestea se găsesc în dieta echilibrata compusă din fructe și legume, potrivit Doctorul Zilei.

Beneficiile căpșunelor în dietă. Căpșunele îmbunătățesc sistemul imunitar. O singură porție de căpșune asigură aproximativ 150% din necesarul zilnic de vitamina C al organismului. Aceasta este esențială în lupta împotriva infecțiilor și a diverselor boli, de la banala răceală la gripă. Vitamina C este și un antioxidant eficient, care neutralizează radicalii liberi, răspunzători de alterarea ADN-ului sănătos, potrivit Libertatea pentru femei.

Dislexia: ce este, simptome, cauze, tratament. Dislexia reprezintă o tulburare de învăţare care constă în dificultatea de a citi corect şi fluent. Deşi este o afecţiune comună, numărul real al copiilor şi adulţilor care se confruntă cu ea nu este momentan cunoscut. Unii experţi consideră că aproximativ 17% din adulţi şi copii prezintă semne ale dislexiei. Dislexia nu este o tulburare vizuală, așa cum multă lume crede, iar persoanele diagnosticate cu această problemă nu sunt mai puţin inteligente decât cele normale, conform csid.ro

Tratamente naturiste cu boabe de mazăre. Boabele de mazăre înlocuiesc cu succes carnea, fiind o sursă excelentă de minerale, vitamine şi proteine. Consumate regulat, încetinesc procesul de îmbătrânire, au un efect pozitiv asupra creierului şi echilibrează funcţiile sistemului cardio-vascular. Boabele uscate de mazăre se dau prin râșnița de cafea, iar pulberea obţinută se conservă până la trei-patru luni, în pungi de hârtie, într-un loc uscat, potrivit Click.