Fluctuaţiile de greutate - cum îţi afectează sănătatea. Scapi de 10 kilograme, dar pui la loc, în scurt timp, 15. Cam aşa stă treaba cu dietele-minune pe care ne chinuim să le urmăm la virgulă, dar care, odată duse la bun sfârşit, nu ne mai ţin în frâu poftele. Aşa se face că orice dieta am urma, dacă nu avem grijă şi la obiceiurile „de după”, kilogramele se încăpăţânează să reapară. Cu cât o persoană recâştigă mai multe kilograme după ce slăbeşte, cu atât riscul de diabet este mai crescut, scrie csid.ro

UtileFoto: Colaj foto

Ce minuni poate face apa de mare pentru întreg organismul. Iată în ce afecțiuni e utilă terapia cu apă de mare: • Candida genitală – se vindecă foarte rapid, dacă se fac irigaţii vaginale (la femei) şi spălături ale zonei balano-prepuţiale (la bărbaţi), cu apă de mare, de două-trei ori pe zi. Apa de mare este foarte bogată în iod, în sare, în alte substanţe cu efect antifungic, care echilibrează flora genitală, potrivit Doctorul Zilei.

Întrebări şi răspunsuri despre zborul cu avionul, pentru fricoşi. Este periculos să zbori în timpul unei furtuni? Nu e periculos să zbori, dar e periculos să aterizezi, din cauza unui fenoment numit „downburst”, ce face aerul să coboare, lovind solul. Turbulenţele ar trebui să ne îngrijoreze? Ele sunt motiv de panică în rândul multor călători. Trebuie ştiut că acestea sunt perfect normale şi apar atunci când avionul ia altitudine sau scade în altitudine, deci presiunea atmosferică se modifică, conform Click.

Alergie pe față: cum o recunoști și cum o tratezi. Pielea, ca și mucoasa respiratorie, este o interfață cu mediul extern și de aceea este foarte expusă la alergeni. Persoanele care sunt sensibile dezvoltă diferite forme de alergii cutanate, în funcție de vârstă și de originea alergenului (aer, alimente, medicamente): urticarie, eczeme, dermatită atopică, fotoalergie, alergie la medicamente etc. Alergiile afectează zone diferite ale feței (ochii, nasul, gura), iar simptomele nu sunt aceleași, ci diferă atât în funcție de localizare, cât și de alergenii care le-au cauzat, precum și de sensibilitatea fiecărei persoane, potrivit Diva Hair.

7 obiceiuri proaste care îţi distrug relaţia de cuplu şi cum poţi scăpa de ele. 1. Te opui schimbării de orice fel. Multe persoane se opun schimbărilor de orice fel, deoarece au o capacitate redusă de adaptare la situaţii noi. În timp ce unii oameni refuză să-şi schimbe locul de muncă, deşi satisfacţiile profesionale sunt minime, altele refuză să redecoreze casa sau să schimbe, din când în când, amplasarea obiectelor de mobilier din living sau din dormitor. 2. Aştepţi ca partenerul tău să-ţi ofere primul dovezi de afecţiune. Un studiu a demonstrat faptul că femeile sunt mai predispuse să aştepte dovezi de afecţiune din partea bărbaţilor decât partenerii lor, scrie Click pentru femei.