​Pepenele, cel mai toxic fruct de pe piață. Cum îți dai seama că te poate îmbolnăvi. Azotul este un element important în procesul de creștere și dezvoltare a plantelor. Cu toate acestea, crescătorii de pepeni verzi tind să depășească normele acceptabile, deoarece acest truc îi ajută să crească de cel puțin 3 ori mai repede decât în mod normal și să fie gata de vânzare. De aceea, atunci când tai pepenele roșu, acordă mare atenție culorilor fructului: coaja nu trebuie să fie galbenă și pulpa nu trebuie să aibă pe ea dungi albe, potrivit Diva Hair.

UtileFoto: Colaj foto

Adormi la televizor? Rişti să devii obez. Rezultatele unui studiu nu sunt deloc favorabile în cazul persoanelor care preferă să adoarmă cu televizorul aprins. 17% dintre participanţi erau predispuşi să ia 5 kilograme în plus, 13% erau predispuşi să crească indicele masei musculare cu 10%, 22% erau predispuşi să devină supraponderali, iar 33% erau predispuşi la obezitate, notează Click.

Întrebări de cultură generală cu răspunsuri. Întrebări din mai multe domenii de interes. Știi să răspunzi corect la cele mai grele întrebări de cultură generală? Care sunt domeniile pe care le stăpânești cel mai bine, dar materiile care te pun în încurcătură? 1. Care este cel mai lung fluviu din Europa? 2. Ce țară din America de Sud are cea mai mare suprafață? 3. Câte continente există pe Pământ? ÎNTREBĂRI de CULTURĂ GENERALĂ cu răspunsuri. Testează-ți cunoștințele. Întrebări din mai multe domenii de interes, scrie Libertatea.

Mâncarea pentru bebeluşi conţine un nivel prea ridicat de zahăr. Organizaţia Mondială a Sănătăţii intenţionează formularea unei interdicţii privind adaosul de zahăr în mâncarea copiilor sub 36 de luni. Potrivit studiilor realizate de OMS, în 3 din 4 cazuri analizate, caloriile din mâncarea sugarilor provin, în proporţie de 30% din adaosul de zahăr, iar o treime precizează că au adăugat concentrat de fructe, zaharuri sau îndulcitori în compoziţie, conform Descopera.

Cele mai frecvente cauze ale tremuratului mâinilor. Neurolog: ”De obicei, cauzele sunt neurologice”. Dr. Dan Mitrea a răspuns: „ Este important de menționat că problema nu este exclusiv neurologică. Există boli endocrinologice, metabolice și toxicologice în al căror tablou clinic este și tremorul. Tremorul din cadrul patologiilor neurologice trebuie încadrat corect ca și diagnostic deoarece doar așa vom putea recomanda tratamentul adecvat, ce va duce la ameliorarea simptomelor”, a spus el pentru Doctorul Zilei