Pasta de dinţi bio: nocivă sau benefică pentru igiena orală? “Eficienţa pastelor de dinţi bio este un subiect destul de dezbătut în ultima perioadă datorită noului val de produse bio apărute pe piaţă. Multe studii în ceea ce priveşte eficienţa acestor paste, care se presupun a fi lipsite de substanţe chimice, nu există momentan şi deci o opinie clară nu se poate forma în totalitate. Întradevăr, datorită ingredientelor naturale, beneficiile ar trebui să fie mai mari decât în cazul celor clasice, care conţin numeroase substanţe chimice”, explică Dr. Adrian Mina pentru csid.ro

UtileFoto: Colaj foto

Căldura provoacă iritații. Cum le prevenim? Anumite persoane sunt predispuse la această problemă. Vinovată este bacteria – Stafilococ epidermidis. Aceasta trăiește pe pielea omului. Totodată, ea secretă o substanță care alături de transpirația excesivă și celulele moarte ale pielii poate cauza blocarea glandelor sudoripare, ne-a explicat medicul specialist. De cele mai multe ori, adulții au erupții cutanate la nivelul pielii. Dar mai ales în zonele unde îmbrăcămintea cauzează frecare. La sugari, erupția cutanată este localizată pe gât, piept sau umeri, notează Doctorul Zilei.

Care sunt cele mai importante criterii care dau valoare unui ceas? Ceasuri de lux speciale, mărcile: Lange&Shine, Roger Dubois, Breguet, Frank Muller Graham, Zenith, Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Bell&Rose, Tudor, Tiffany, Bvlgari, Montblanc, Glashtte. Ceasuri de lux premium, de la mărci precum: Tissot, Longines, Eberhard, Baume & Mercier, Ebel, Montblanc, Fossil, Rado , Raymond Weil, Movado, Mido, Certina, Hamilton, Festina, Atlantic etc. Dacă dețineți un ceas de la oricare dintre aceste mărci și doriți să-l vindeți sau să-l amanetați, dacă este original și în condiții de funcționare, acesta va putea fi acceptat ușor, conform Click.

Laserul face vindecarea mai rapidă. De ce să nu te temi de el. Laserul este extrem de util într-o gamă variată de intervenții chirurgicale. De la reconstruirea anumitor părți ale corpului, după arsuri, până la augmentare mamară, liposculptură, operațiuni de eliminare a grăsimilor de pe anumite zone din corp. Dar cel mai important este că recuperarea e cu până la 80% mai ușoară față de o operație normală, potrivit Libertatea pentru femei.

10 alimente pe care să le eviţi vara! Te îmbolnăvesc. Margarita sau orice alt cocktail, mai ales dacă e înghețat! Zahărul adăugat e extrem de periculos, coloranții sunt niște monștri cu mască în nuanțe curcubeu, iar caloriile lichide, după cum știi, sunt cele mai rele. Nici măcar nu mai contează în această ecuație alcoolul, care la rândul său încetinește metabolismul, accelerează apetitul și inhibă absorbția substanțelor nutritive, scrie Diva Hair.