Alergia la ambrozie şi firul de iarbă, agresive vara. Plimbarile in natura sunt o provocare pentru cei care sufera de alergia la ambrozie sau la polenul din iarba. Stranuturile in cascada, pruritul nazal si ocular afecteaza starea generala de sanatate. Alergia la ambrozie se manifesta mai puternic in zilele calduroase si, in caz ca nu stiai, simptomele produc suferinta persoanelor alergice pana toamna tarziu, potrivit Adevărul.

UtileFoto: Colaj foto

Hiperaciditatea gastrică. Cele mai frecvente cauze și cum ne alcalinizăm corpul. Medicii spun că acidul și nivelul alcalin sunt măsurate pe o scală a pH-ului. Astfel, o creștere a acidității determină scăderea pH-ului și instalarea acidozei. În timp are loc și o creștere a alcalinității care face ca nivelul ph-ului să crească. Cu alte cuvinte apare alcaloza. Medicii spun că este bine să eviți alimentele procesate precum: pâine, paste, cereale, cafea, zahăr, produsele în conservă, notează Doctorul Zilei.

Totul despre viața cu astm. Ce recomandă specialiștii. Dacă ai fost diagnosticat cu astm, s-ar putea să fie cazul să faci unele schimbări în stilul de viață– de exemplu, să renunți la fumat (inclusiv pasiv), pentru că fumul de țigară este un factor declanșator al crizelor de astm. De asemenea, dacă ai o meserie care implică contactul cu multe chimicale sau un efort fizic susținut, e posibil să fie nevoie de o schimbare în carieră, potrivit Unica.

Durere de cap sau migrenă? Cum se diagnostichează corect migrena. Migrena este o afecţiune neurologică primară, cronică, dizabilitantă, subdiagnosticată şi subtratată, atrag atenţia medicii neurologi. Este necesar să apară cinci atacuri similare pentru a defini migrena fără aură şi două atacuri în cazul celei cu aură, conform criteriilor de clasificare internaţionale a cefaleelor. Potrivit medicului primar neurolog, diagnosticul cefaleei trebuie să se bazeze pe anamneză, istoricul afecţiunii descris de pacient, cu descrierea caracteristicilor durerii şi a simptomelor asociate, scrie Adevărul.

YouTube permite acum descărcarea clipurilor în 1080p pentru abonaţii Premium. Nu numai că aceştia scapă complet de reclame pe toate platformele pe care accesează serviciul, dar primesc acces şi la YouTube Music Premium pe acestea, cât şi posibilitatea de a descărca local clipurile video. Până acum, download-urile erau limitate la rezoluţie HD 720p, însă Google pare să crească această valoare pe iOS şi Android. Google nu a anunţat oficial această funcţie, deci pare să fie ori un test, ori o lansare graduală între utilizatori, conform Descoperă.ro.