Dr. Koestler: "Riscul de a dezvolta cancer pulmonar pentru un fumător este direct proporţional cu numărul de ţigări fumate". Dr. Wolfgang Koestler: Există numeroase tipuri de cancer pulmonar, dar principalele două sunt cancerul pulmonar cu celule mici şi cancerul pulmonar cu celule non-mici. Cancerul pulmonar cu celule non-mici cuprinde câteva subtipuri distincte precum adenocarcinom, carcinomul scuamos, carcinom nediferenţiat, scrie csid.

UtileFoto: Colaj foto

Cura cu pepene roșu poate fi un pericol pentru sănătate! Ce spune medicul. „Pentru cei care au hipertensiune arterială nu recomand cura cu pepene roșu, căci acumularea de lichide duce la o creștere semnificativă a tensiunii. De asemenea, cura cu pepene roșu nu este indicată celor care suferă de insuficiență renală, diabet zaharat sau hipercalcemie. Dieta cu pepene roșu nu este recomandată nici celor care suferă de diverse boli cronice și au, din cauza acestora, o stare de sănătate precară”, explică dr. Oana Dumitrache, Medic Specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, conform Click.

Lipsa vitaminei B9 are consecințe grave în sarcină. Vitamina B9 are un rol esențial în perioada celor 9 luni de sarcină. Lipsa ei poate să conducă la apariția unor defecte iremediabile în dezvoltarea copilului. Mai exact, o lipsa a vitaminei B9 poate fi sinonimă cu apariția unor defecte majore de tub neural ale fătului, precum spina bifidă, potrivit Doctorul Zilei.

Nu ai somn noaptea? Iată de ce trebuie să mergi la medic. Tulburările de somn reprezintă o nouă epidemie globală ce pune în pericol sănătatea și calitatea vieții a 45% din populația lumii. Un studiu recent scoate la iveală faptul că unul din patru români suferă din această cauză. Peste o treime dintre noi au dificultăți în a adormi, iar 23% se trezesc cel puțin o dată pe timpul nopții, notează Libertatea pentru femei.

Sucuri naturale care elimină toxinele și previn infecțiile urinare. Rinichii filtrează sângele de toxine. Ca ei să funcționeze normal trebuie să fie detoxifiați periodic. De aceea, este bine să consumi alimente care să te ajute în procesul de curățare a rinichilor. Sucul de morcovi și castraveți. Este un suc care contribuie la detoxifierea rinichilor și în plus, poate ameliora infecția urinară, scrie Doctorul Zilei.