Seminţele, adevărate izvoare de sănătate. Cele mai simple reguli ale unei alimentaţii sănătoase ar fi: puţine grăsimi, foarte puţine dulciuri, pâine cu măsură şi liber la fructe şi legume, mai ales crude. Puţini iau în calcul şi seminţele, atât de valoroase pentru sănătate. Foarte sănătoase, ­seminţele ar trebui să ocupe un loc important în alimentaţia noastră zilnică. Sunt surse naturale de proteine, mine­ra­le, calciu, magneziu, fibre, acizi graşi esenţiali, dar au şi multe calorii, din cauza conţinutului mare de lipide, scrie Click.

UtileFoto: Colaj foto

Capitole în educația hidratării celor mici. La ce ar trebui să fie atenți părinții. Un copil mic trebuie să înveţe să bea apă – oricât de ciudată pare informaţia. De asemenea, trebuie să fie învăţat să aibă micţiuni, adică eliminarea spontană a urinei – la fiecare 3 ore. Aşa evitaţi vezica urinară leneşă ori constipaţia. O sticlă cu apă văzută mai mereu în preajma părintelui - putem vorbi despre un semn de normalitate în educaţia hidratării. Până la 3-4 ani, părintele este cel care învaţă copilul cum să bea apă. Un copilaş are nevoie de un pahar mic la fiecare 3 ore, conform Știrile Pro Tv.

Descoperirea care o supără pe Olivia Steer: vaccinul pentru cancer ar putea deveni realitate. Cancerul afectează o destul de mare parte a populației planetei, dar în curând am putea avea un vaccin pentru exact această boală. Dezbaterile cu privire la vaccinuri au împărțit populația în două: cei care cred în capacitatea acestora de ne proteja și cei care au impresia că fac mai mult rău decât bine. Totuși, cercetătorii au descoperit o modalitate prin care am putea primi un vaccin pentru cancer, notează Playtech.

Avocado poate diminua aspectul de coajă de portocală al pielii. Contrar credinței populare, celulita nu are nicio legătura cu surplusul de greutate. Aceasta este prezentă și pe corpul domnișoarelor exagerat de slabe. Mai mult, și cele care adoră sportul se pot lupta cu celulita. În popor, celulita este descrisă precum o coajă de portocale ce apare pe coapse, fese și pe abdomen. Aceasta afectează elasticitatea pielii, producerea de colagen, elastină și acid hialuronic, potrivit Doctorul zilei.

Cum să îți alegi parfumul semnătură, potrivit parfumierilor de top. Găsirea parfumului perfect este o experiență extrem de personală, care presupune răbdare și să te cunoști pe tine și ceea ce îți place. De asemenea, cel mai bine este să testezi parfumul pe piele, nu pe testere, pentru a vedea cum interacționează cu pH-ul tău – de exemplu, e posibil să te cucerească repede notele de vârf, să te grăbești să cumperi parfumul, iar când ajungi acasă să realizezi că detești notele de bază, se arată în articolul Unica.