​Atacul de panică poate fi depăşit. Ce trebuie să ştii când suferi de astfel de tulburări. Atacul de panică se manifestă printr-o reacție de alarmă a organismului, reacție identică cu cea pe care o avem când suntem în pericol. De multe ori panica se aseamănă cu o alarmă falsă a corpului. Primul atac de panică este cel care declanșează de fapt un cerc vicios. Pe fondul unor probleme de sănătate sau al stresului apar anumite variații în felul în care corpul nostru funcționează. Dacă atacurile de panică sunt frecvente eficient ar fi tratamentul medicamentos, dar și psihoterapia, scrie Doctorul Zilei.

UtileFoto: Colaj foto

De ce punctele negre revin mereu, orice le-ai face. Pe piață se află o varietate mare de măști și plasturi pentru punctele negre. Aceste produse expun practic punctele negre la ingrediente care dizolvă acumularea de celule moarte și uleiuri din pori, golindu-i pe aceștia din urmă. Ingrediente de tipul acidului salicilic și acidului glicolic dizolvă punctele negre și, pe termen lung, pot face minuni în privința aspectului tenului. Însă nici măcar exfolianții chimici nu îți vor menține pielea fără puncte negre o veșnicie, conform Unica.

Producătorii de struguri din SUA dezvoltă soiuri cu arome noi, pe fondul diversificării cererii. Producătorii de struguri din SUA au dezvoltat o serie de soiuri noi, precum cel cu gust de vată de zahăr, pe fondul solicitărilor din ce în ce mai pretenţioase ale consumatorilor, preocupaţi de showuri culinare televizate şi obişnuiţi cu fructe pe tot parcursul anului. Explozia noilor arome nu i-a făcut pe adulţi sau pe copii să consume mai mulţi struguri. Nivelul consumului în SUA a fost constant în ultimii cinci ani, notează Descoperă.ro.

Afecţiuni depistate printr-o radiografie cu bariu. În ce constă investigaţia. În depistarea precoce a unor afecţiuni ale tractului digestiv, examenul radiologic cu substanţă de contrast (sulfat de bariu) ocupă un loc important. Examenul clinic şi probe biologice de laborator trebuie să preceadă examenul radiologic, care se va efectua în primele ore ale dimineţii - 8:00-10:00-, pe stomacul gol - pacienţii nu trebuie să mânânce, să bea apă şi nici să îşi ia medicaţia, înainte de efectuarea investigaţiei, se arată în articolul Adevărul.

Rostopasca, leacul pentru sute de boli. De la dermatoze banale la temutul cancer sau la infecţiile virale, rostopasca este un remediu natural în peste 150 de afecţiuni. Rostopasca ajută la formarea sângelui, de aceea se recomandă în tratamentul leucemiei. În bolile hepato-biliare se utilizează tinctura de rostopască: de 3 ori pe zi se consumă 10 picături de tinctură. În tratamentul gastritei se recomandă câte 10 picături de tinctură, de 4-6 ori pe zi. Sucul de rostopască aplicat pe zonele afectate de cancerul de piele, dar şi pe tumorile exteriorizate, face adevărate minuni, în timp ce pulberea administrată intern ameliorează starea bolnavilor de cancer, scrie Click.