Fructele de pădure îți fac talia ideală. Alimentele fie te îngrașă, fie te mențin sănătoasă, fie te ajută să slăbești. Anumite alimente sunt esențiale atunci când vrei să ai talia de viespe. Pur și simplu ele topesc grăsimea de pe abdoment. De exemplu, fructele de pădure te ajută să ai talia mult visată. Acestea sunt ideale pentru arderea grăsimii abdominale. Acestea conțin fibre, antioxidanți și sunt sărace în calorii. Asta nu înseamnă că ele fac toată treaba. Trebuie să faci sport, să eviți sedentarismul și evident să eviți pe cât posibil dulciurile și pâinea, scrie Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Motivul pentru care creierul nostru găseşte peste tot pericole. Rolul jucat de şcoală. Încrederea în sine se construieşte la şcoală şi se dezvoltă acasă. Din păcate, creierul nostru e astfel construit încât întotdeauna se gândeşte la ce e mai rău. Doar prin educaţie persoana ajunge să vadă şi aspectele pozitive, să aibă încredere în sine. Problema este că, dacă cel mic creşte doar cu ideea de: “mi-e frică”- îi construiţi, de fapt, boala numită anxietate. Cortexul prefrontal, cel care ne ajută să luăm decizii de adult, este construit complet abia la 24 de ani. Până atunci, de fapt, tine copilăria, potrivit Știrile Pro Tv.

Efectele schimbărilor climatice în România: ce vom ajunge să cultivăm din cauza încălzirii globale. Aproximativ 70% din suprafața țării noastre se află într-un proces de deșertificare. Încălzirea globală va duce la schimbarea radicală a culturilor care se pot produce în România. Soluția pe termen lung ar implica cultivarea ”cu succes” a plantelor care se găsesc în zonele calde de pe mapamond. Românii ar trebui să planteze măslini și să cultive smochine, kiwi, susan, ricin sau bumbac, conform Playtech.

De la vitamina A la zinc. Nutrienţii esenţiali pentru o piele sănătoasă şi unde îi găseşti. Expertul de beauty din Statele Unite ale Americii Mandi Nyambi a explicat în noua ei carte „Fresh Face” care sunt nutrienţii necesari pentru o piele sănătoasă şi în ce alimente se pot găsi. Mandi Nyambi este specialistă în biologia cu celule stem şi nutriţie, astfel încât în cartea sa descrie care sunt efectele diferitelor alimente asupra pielii, dar şi care sunt cele esenţiale. Principalii nutrienți: vitamina A, vitamina B12, vitamina C, vitamina D, vitamina E, vitamina K, zinc, relatează Descoperă.ro.

Atenție la ce puneți în farfurie! Vegetarienii au mai multe șanse să aibă un atac vascular cerebral. ”Devoratorii de plante” nu au nivelul ”lipidelor protectoare” îndeajuns de mari. Experții spun că această carență în ”lipide protectoare”, combinată cu lipsa vitaminei B12, devine un ”cocteil” potrivit pentru atacurile vasculare cerebrale. Doctorul de la Universitatea Cambridge, medicul Tammy Tong, susține că: ”Acest lucru sugerează că o dietă stil vegetarian nu este benefică pentru toată lumea”, se arată în articolul Click.