Utile: Ce băuturi nu ar trebui să comanzi niciodată în avion. Ponturi de la însoțitorii de zbor: „Țevile sunt curățate rar”; Câtă sare e bună în mâncare?
Ce băuturi nu ar trebui să comanzi niciodată în avion. Ponturi de la însoțitorii de zbor: „Țevile sunt curățate rar”. Femeia spune că pasagerii care vor să bea cafea sau ceai în avion ar trebui să știe că rezervoarele de apă sunt curățate rar. Un nou studiu realizat de Hunter College a arătat că majoritatea companiilor aeriene nu au apă care să treacă de reglementările federale pentru o „apă curată, relativ sigură”. Jamila Hardwick a mai declarat pentru Inside Edition că însoțitorii de zbor se enervează atunci când pasagerii comandă Coca-Cola dietetică (Diet Cola) pentru că turnarea băuturii durează prea mult timp, scrie Libertatea.
Aceste alimente sunt cel mai bun combustibil pentru creier. Pot întârzia îmbătrânirea cerebrală. Cu dieta potrivită, ne putem îmbunătăți capacitățile cognitive cu 20%, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății. ,,Alimentele sunt ca nişte compuşi farmaceutici care afectează creierul. Dieta, exerciţiile şi somnul au potenţialul de a afecta sănătatea creierului şi funcţiile mentale, așa că prin alegerea alimetației potrivite ne putem stimula activitatea cerebrală și putem întârzia îmbătrânirea creierului”, a declarat Fernando Gómez-Pinilla, profesor la UCLA, notează Doctorul Zilei.
Mănânci iute? Iată care sunt efectele asupra organismului. Statisticile arată că, în ţările unde mâncarea tradiţională se bazează pe condimente şi alimente picante, se înregistrează mai puţine cazuri de boli de inimă. Una dintre principalele explicaţii este legată de faptul că chili din mâncare favorizează reducerea nivelului de colesterol ”rău“, în timp ce luptă cu inflamaţiile şi previne apariţia bolilor de inimă. Mai mult, scade şi valoarea tensiunii arteriale. Ardeii chili conţin vitaminele C şi A, care pot întări pereţii inimii. Senzaţia de căldură produsă de ei măreşte fluxul sangvin şi, astfel, presiunea sângelui se normalizează, scrie Click.
Tantrum-ul sau accesele de furie ale copiilor. La ce vârstă apar și care sunt cauzele. Ce nu transmite criza de tantrum: „Vreau să te manipulez și încerc să fac asta acum”; „Trebuie să îmi îndeplinești fiecare cerință pe care o urlu cât pot de tare”; „Sunt un copil rău și vreau/merit să mă pedepsești”; „Te urăsc, ești un părinte rău”. Tantrum-urile semnalează stările afective prin care trec micuții (furie, indignare, rușine), ce pot fi cauzate de: oboseală, foame, dorințe neîmplinite (vor o jucărie nouă), un mediu inconfortabil, potrivit Libertatea.

Cu excepția a două județe, în România un adult din patru e pensionar. Campioana e Hunedoara, unde aproape jumătate din adulți sunt pensionari
Parenting pe timp de pandemie - cum au supraviețuit părinții lunilor de școală online
K2 - Povestea ”muntelui sălbatic” - Tragedii și victorii pe un monument fantastic din piatră, zăpadă și gheață
Adele, The Cure, Drake și alții. Ce albume așteptăm odată cu revenirea industriei muzicale în 2021
INTERVIU Cum ne ferim de conspirațiile pe seama vaccinului anti-COVID: Fiecare reacție adversă cunoscută până acum e exagerată de conspiraționiști. Ți se dă de înțeles că vei păți cu certitudine acel lucru
VIDEO Vlog-ul lui Cristian Presură: Cum combat experții în Sănătate principalele temeri legate de vaccinul anti-Covid