Poluarea aerului, responsabilă de 400.000 de decese premature în 2016. Aerul de proastă calitate a fost responsabil de 400.000 de decese premature în 2016, potrivit celor mai recente date disponibile, iar locuitorii oraşelor europene sunt expuşi la niveluri de poluare care depăşesc limitele maxime admise, potrivit unui raport publicat miercuri. Autorul raportului, specialistul EEA Alberto González Ortiz, spune că, în oraşele europene, deşi nivelul particulelor periculoase din aer a mai scăzut, fenomenul nu este suficient de rapid, scrie Descoperă.ro

UtileFoto: Colaj foto

Cum îți cureți colonul ca să eviți 90% din boli. “Moartea începe în colon”, așa spune Elie Metchnikoff, laureat al premiului Nobel pentru Medicină. Statisticile arată că 1 din 20 locuitorii din țările dezvoltate sunt afectați de cancer de colon, care este a doua cauză de deces prin cancer. Alimentele prăjite, bogate în amidon, cu aditivi, cu multe proteine îngreunează foarte mult placa de mucoid, astfel încât aceasta ajunge să apese pe organele din vecinătate ( ficat, vezică biliară). Astfel, colonul se transformă treptat într-o groapă de gunoi a organismului, potrivit Doctorul Zilei.

Trucuri de dieta: Cum mănânci desert fară să te îngrași. Renunță la ideea că mâncarea este “buna” și “rea” Niciun aliment nu are puterea să te facă să te îngrași sau să slăbești. Trebuie să privești mâncarea în mod neutru. Indiferent daca este o salata verde sau o brioșă cu ciocolata, este doar combustibil pentru organism. Nu condiționă un desert de plimbarea de seara și nu sari peste cina doar că să mănânci clătite la micul dejun. Acesta este unul dintre cele mai bune trucuri de dieta de care trebuie să ținem cont, potrivit Andreearaicu.ro

Lipsa acestei vitamine banale dă dureri puternice de spate și de articulații. Vitamina D nu este o vitamină, ci este mai degrabă asemenea unui hormon. În loc să fie produsă de tiroidă, ea este produsă de piele, când este expusă la soare. Ea este necesară pentru numeroase procese în organism. Cortizolul are nevoie de cantităţi mari de vitamina D pentru a fi produs. Cantităţi insuficiente de cortizol produc durere şi inflamare a articulaţiilor. De aceea este nevoie de cure de cortizon pentru a alina durerea, conform Doctorul Zilei.

3 ponturi utile pentru puloverele groase. Cum trebuie curățate corect. Le poți spăla cu un program special pentru puloverele de lână la mașină. Folosește doar detergent lichid, de bună calitate. Fiecare pulover, fustă sau pantalon din stofă groasă este bine să fie spălat într-o față de pernă albă, din bumbac, sau într-o plasă fină ca tulul. În felul acesta, hainele nu se vor scămoșa la spălat, notează Libertatea pentru femei.