Îţi e foame tot timpul? Care sunt cauzele. Nu eşti tu când ţi-e foame. Eşti uşor iritabilă şi nu te poţi concentra, chiar şi atunci când respecţi orele obişnuite de masă. În plus, îţi vine să ronţăi mereu câte ceva. Nu consumi destule proteine. Alimentele bogate în proteine contribuie la reducerea senzaţiei de foame, iar asta duce, în mod automat, la un aport caloric mai mic. Explicaţia este că proteinele ajută la producţia de hormoni care inhibă apetitul în defavoarea celor care îl stimulează. Nu bei destulă apă. O hidratare suficientă, în funcţie de nevoi, ajută organismul să-şi desfăşoare corect procesele şi să-şi menţină starea de echilibru. Nu te concentrezi pe ce mănânci. Dacă ai un stil de viaţă agitat, sigur vei fi distrasă de diferite probleme, în timp ce iei masa, potrivit Click.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Cinci tehnologii care vor schimba totul. Monedele digitale. Probabil aţi auzit de Bitcoin, chiar dacă nu l-aţi folosit. Poate că nici moneda digitală Libra a Facebook nu se va putea ridica la nivelul aşteptărilor, dar, cu siguranţă, vom folosi o criptomonedă în viitor. Tehnologia Blockchain. Monedele digitale sunt alimentate de blockchain, un fel de contor digital. Criptomonedele precum bitcoin păstrează conţinutul înregistrărilor în siguranţă, prin împărtăşirea copiilor pe mii de computere diferite care sunt verificate în mod constant de altele. Reţelele 5G promit ceva diferit. Ceea ce vor face este să permită interconectarea a tot ceea ce deţinem. Frigiderele îşi vor putea descărca upgrade-uri. Maşinile de spălat vor putea avertiza un tehnician atunci când se defectează, conform Descoperă.ro.

Ce să mânânci la cină ca să slăbești într-o săptămână. Ce să mânânci la cină ca să slăbești într-o săptămână. Nu e nevoie să sari peste masa de seară ca să slăbești. Îți poți prepara ceva care să-ți țină de foame dar care să ardă grăsimea, în același timp. Iată câteva reguli de care să ții cont: Cina trebuie să asigure 15-29% din necesarul zilnic de calorii. Masa de seară trebuie să conțină cele mai puține calorii dintre cele trei mese principale, mulți oameni fac greșeala să sară peste micul-dejun sau să mănânce foarte puțin dimineața, așa că ajung să mănânce foarte mult în ultima parte a zilei, o altă greșeală e să nu mănânci nimic la cină. Acest lucru scade glicemia și încetinește metabolismul, cina este ultima masă a zilei și trebuie să conțină o porție de proteine și puține grăsimi, notează Doctorulzilei.ro.

Câți bani se câștigă dintr-un video cu un milion de vizualizări pe YouTube. Programul de parteneriat al platformei permite influencerilor să câștige bani prin intermediul reclamelor plasate în videoclipurile pe care le încarcă. Astfel, prin programul AdSense, Google plasează aceste reclame în conțintul videoclipurilor de pe platformă, iar cei care creează conținutul încasează bani. Marina Mogilko are trei canale pe platformă: unul pentru limbi străine, unul de lifestyle și unul business. Spune că cel de business generează cei mai mulți bani din AdSense. Pentru fiecare 1.000 de vizualizări, Mogilko câștigă în medie $10,73. De asemenea, în medie, pentru fiecare 1,5 milioane de vizualizări, aceasta încasează aproximativ 10.000 de dolari. Kevin David are 800.000 de abonați pe canalul său de YouTube. Videoclipul său intitulat „Shopify Tutorial for Beginners” i-a adus acestuia peste 40.000 de dolari, la 1,1 milioane de vizualizări, arată Playtech.ro.