Curăță plămânii de mucus și calmează tusea supărătoare. Acest remediu făcut în casă e perfect și pentru copii. Tusea nu apare doar din cauza iritațiilor din gât și a alergenilor, ci și a acumulării de mucus în plămâni, care poate duce la bronșită, tuse cronică și alte complicații. Cum ar fi să avem o alternativă naturală, economică și fără riscuri? Ei bine, există! E vorba de o pastă făcută din miere, ulei de cocos și făină. Este un remediu care trebuie aplicat pe piept seara și lăsat să acționeze toată noaptea, notează Doctorul Zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Tot ce trebuie să știți despre implantul dentar. Medicii spun cui nu îi este recomandat. Implantul dentar, putem spune, este o rădăcină arficială. Majoritatea implanturilor de pe piața din România sunt atent testate. Există o multitudine de firme de implanturi care încearcă să acopere cam toate situațiile clinice (os îngust, friabil, înălțime sau lățime mică), iar medicul alege în funcție de necesitățile fiecărui caz medical în parte, a declarat Dr. Chawi Diana pentru Click.

Avertismentul unui psiholog, despre copiii care stau pe internet: ''Peste 10 – 20 de ani ne vom îngrozi când vom cunoaşte impactul''. „Timpul acesta petrecut de copii pe internet îi afectează. Peste 10–20 de ani ne vom îngrozi când vom cunoaşte impactul pe care calculatorul şi alte gadget-uri le au asupra creierului. Ne vom îngrozi că ne-am lăsat copiii să stea atâtea ore în faţa acestor gadget-uri. Evident, acestea produc modificări ale creierului. La ADHD, la hiperkinetici, la deficit de atenţie, medicii psihiatri sunt categorici când interzic accesul la tablete, la telefoane sau permit un acces minim”, a afirmat psihologul Diana Ioaneş conform Descoperă.ro

Cum îți poți redecora casa cu bani puțini. Caută cu răbdare. După ce ai stabilit ce ai nevoie, urmează cercetarea pieţei. Nu cumpăra niciodată scaunul pe care îl găseşti în primul magazin, chiar dacă îţi place foarte mult. Există posibilitatea să găseşti acelaşi obiect, la un preţ mult mai bun. Nu arunca mobila veche. Ea poate fi uşor readusă la viaţă. “Fie că retapiţezi un pat, o canapea, sau recondiţionezi şi vopseşti o piesă de mobilier, acesta este un truc care te poate scoate din impas atunci când eşti limitat de un buget”, spune Ioana Stoian pentru Click.

Somnul ajută memoria pe termen lung, face la fel şi pentru memoria de scurtă durată? Faptul că somnul are un efect pozitiv asupra calităţii memoriei noastre a fost confirmat de mai multe studii de-a lungul timpului, totuşi, relaţia dintre somn şi memoria pe termen scurt, vorbim aici de câteva ore sau zile, nu a fost îndeajuns explorată. Mai mulți cercetători de la instituţii academice şi ştiinţifice din Regatul Unit şi Statele Unite ale Americii au demarat un studiu în care au vrut să vadă cum funcţionează relaţia dintre somn şi memoria de scurtă durată, notează Descoperă.ro