Cum a devenit Elon Musk viral și principalul motor de marketing al Tesla. E imposibil să nu fi dat peste meme sau glume pe seama șefului Tesla. Citești des știri care-ți vorbesc despre „Tesla lui Elon Musk„. Miliardarul excentric și vizionar e peste tot în social media. A fumat marijuana în fața camerei, a fost acuzat de manipularea bursei. Le-a cam făcut pe toate. Strategia de marketing a Tesla are un singur nume: Elon Musk. Și se dovedește a fi una bună. Oamenii cumpără într-o proporție covârșitoare online. Facebook, Twitter, YouTube, Instagram – sunt toate niște vitrine virtuale, un showroom la care au acces oamenii de pe toată planeta. Șeful Tesla și-a crescut notorietatea în ritmul în care s-a dezvoltat internetul. Au trecut aproape două decenii de la începutul anilor 2000. Internetul s-a făcut mai mare, iar imaginea miliardarului a crescut odată cu el, scrie Playtech.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Cum scapi de purici. Metodele care nu dau greș. Puricii pot să apară în casă fie de la animalele de companie, fie aduși de tine de pe stradă. Puricii se răspândesc rapid în casă, făcând salturi uriașe, de aceea este bine să acționezi din timp pentru a-i elimina. Iată câteva metode prin care poți scăpa de purici. Puricii pot fi distruși prin folosirea frecventă a aspiratorului. Folosește un aspirator cu saci de unică folosință sau cu o cană de colectare pe care să o cureți imediat după aspirare. Zdrobeşte într-un mojar o mână de mentă, pisează-le până când va ieşi uleiul din frunze. Pune pasta rezultată într-un tifon, fără să pierzi vreo picătură din sucul lăsat de frunze. Agaţă tifonul în camera ta sau în alt loc care este infestat de purici. Asigura-te să nu fie la îndemâna copiilor sau a animalelor, conform Libertatea.

Peste 70 de specii de animale şi plante, descoperite în 2019 de savanţi. Cercetătorii Academiei de Ştiinţe din California au descoperit 71 de noi specii de animale şi plante în 2019. Pe listă sunt flori, peşti, corali, păianjeni, furnici şi reptile identificate în trei oceane şi pe cele cinci continente. Datele adunate cu privire la noile specii ar oferi noi perspective legate de mediu pentru o mai bună coordonare a eforturilor de protejare a habitatelor naturale. Poporul Wakanda există în universul Marvel Comics. Cercetătorii au descoperit o variantă subacvatică la 80 de metri sub nivelul mării. Până acum necunoscuţi, peştii coloraţi în nuanţe de violet aprinse au fost descoperiţi în Oceanul Indian, în apropiere de coasta Tanzaniei. În ultimii ani s-au descoperit multe lucruri surprinzătoare despre plante. De exemplu faptul că ar comunica între ele şi şi-ar semnala lipsa apei, notează Descoperă.ro.

Cel mai folosit medicament pentru răceală este extrem de agresiv cu stomacul și cu ficatul. Farmacist: ”Poate duce chiar la hemoragii digestive.” Cel mai folosit medicament pentru răceală este extrem de agresiv cu stomacul și cu ficatul. Abuzul de pastile poate distruge sănătatea: aspirina şi ibuprofenul rănesc stomacul, antiinflamatoarele intense atacă inima, iar analgezicele puternice, pe bază de morfină, dau dependenţă. Pastilele pentru dureri de cap, de spate sau de dinţi sunt tolerate de organism, însă, luate haotic, în cantitate prea mare sau în combinaţii nepotrivite, pot leza stomacul şi ficatul. Aspirina este agresorul numărul unu al stomacului, iar paracetamolul este cel mai bine tolerat, cu cele mai puţine efecte adverse, scrie Doctorul Zilei.ro.

Ceașca de sănătate: Ceaiul verde ne fortifică organismul. Este una dintre cele mai consumate băuturi din lume. Această licoare este un valoros medicament susțin fitoterapeuții. Cercetările de laborator scot în evidență faptul că ceaiul verde întărește sistemul imunitar și împiedică formarea tumorilor. Ceaiul verde are în compoziție cel mai important conținut de antioxidanți. Dintre aceștia se evidențiază EGCG, care este de 100 de ori mai eficient decât Vitamina C. Totodată, în compoziția acestei băuturi se adună o serie de substanțe active: tanin, teină, aminoacizi, proteine, calciu, fier, uleiuri esenţiale care ajută la slăbit, calmează durerile de stomac, combat senzația de sațietate și reduc nivelul colesterolului ”rău”. S-a mai constatat un lucru esențial: toate tipurile de celule pot fi atacate de radicalii liberi, dar nu toate au același grad de vulnerabilitate. Pentru a combate efectele nedorite ale radicalilor liberi, ne folosim de barierele naturale de apărare care se găsesc în hrana zilnică, vitamine (A, C și E), flavonoizi și săruri minerale. Toate aceste se găsesc din belșug în compoziția ceaiului verde, relatează Click.ro.