Ce să mănânci la cină ca să arzi calorii toată noaptea. Alimentele care pun metabolismul în mișcare.Iaurt grecesc. Cu un aport mic de calorii, veți obține efectul de relaxare oferit de triptofanul din produsele lactate, precum și aportul de proteine satisfăcător. În plus, iaurtul poate ajuta la calmarea stomacului, asa încât este puțin probabil să vă treziți cu arsuri la stomac sau indigestie, beneficiind în schimb de un somn odihnitor, conform Doctorul Zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Sfaturi de care să ții cont la amenajarea dormitorului pentru a-ți oferi confortul și odihna de care ai nevoie. Asigură-te că ai un dormitor cât mai bine luminat. Cel mai bun remediu pentru o zi nu foarte grozavă este lumina, atât cea naturală, cât și cea artificială. În cazul ultimei, este bine să experimentezi cu mai multe versiuni de căldură a luminii. În cazul celei naturale, este important să beneficiezi de ferestre luminoase la dormitor, de o mobilă de dormitor în culori deschise, care vor crea impresia de cameră mai bine luminată, potrivit Click.

Informații despre migrenă. Deși cauzele migrenei nu sunt înțelese, factorii genetici și factorii de mediu par să joace un rol. Migrenele pot fi cauzate de schimbări ale trunchiului cerebral și de interacțiunile acestuia cu nervul trigeminal, provocând durere. Dezechilibrele chimice ale creierului - inclusiv serotonina, care ajuta la reglarea durerii în sistemul nervos - pot fi, de asemenea, implicate. Nivelurile de serotonina scad în timpul atacurilor de migrena. Acest lucru poate determina nervului trigeminal să elibereze substanțe numite neuropeptide, care se deplasează la acoperirea exterioara a creierului (meningele). Rezultatul este durerea, scrie Medlife.

Cum să te machiezi de sărbători. Propunerea noastră de machiaj pentru Crăciun este o combinație clasică: eyeliner și ruj roșu. Acest gen de machiaj se potrivește în orice context, iar cheia pentru a obține un look perfect este conturarea perfectă a buzelor. Pentru acest pas ai nevoie doar de două produse: un creion de contur și un ruj, ambele în aceeași nuanță de roșu. Textura rujului poate fi cremoasă, mată sau metalică, în funcție de preferințele tale. Opțional, pentru un efect de volum, poți aplica puțin gloss pe centrul buzelor, scrie Alistmagazine.ro

De ce apar palpitațiile? Principalele cauze ale aritmiilor. Nu mereu prezența aritmiilor înseamnă că există o afecțiune. De exemplu, ele pot să apară la un fumător, în lipsa unei boli. Sau pot să apară la cei care beau multă cafea, cola, băuturi energizante care sunt extrem de periculoase pentru sănătate. Dar apar și după un efort fizic intens. Sau cauza poate fi un diabet zaharat necorect controlat. Sau, mai grav, pot ascunde boli cardiace, notează Doctorul Zilei.