Ce să mănânci la cină ca să slăbești într-o săptămână. Nu e nevoie să sari peste masa de seară ca să slăbești. Îți poți prepara ceva care să-ți țină de foame dar care să ardă grăsimea, în același timp. Iată câteva reguli de care să ții cont: Cina trebuie să asigure 15-29% din necesarul zilnic de calori; Masa de seară trebuie să conțină cele mai puține calorii dintre cele trei mese principale. Mulți oameni fac greșeala să sară peste micul-dejun sau să mănânce foarte puțin dimineața, așa că ajung să mănânce foarte mult în ultima parte a zilei. O altă greșeală e să nu mănânci nimic la cină. Acest lucru scade glicemia și încetinește metabolismul, potrivit Doctorul Zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Cel mic sforăie? Iată ce ai de făcut. Dacă cel mic obişnuieşte să sforăie noaptea, prima măsură pe care apropiaţii trebuie să o ia este să îl supravegheze şi să-l observe atât noaptea, cât mai ales ziua. În funcţie de cauze, pot fi recomandate mai multe soluţii, şi anume: îndepărtarea posibililor alergeni, prescrierea unui tratament pentru alergie sau congestie sino-nazală, îndepărtarea adenoizilor sau a amigdalelor prin adenoidec--tomie sau amigdalectomie, consultul unui specialist al somnului pentru identificarea unei posibile apnee în somn obstructive, notează Click.

Gastric Sleeve sau operația de micșorare a stomacului. Ce înseamnă gastric sleeve ? Gastric sleeve sau operația de micșorare a stomacului este o intervenție chirurgicală destinată tratamentului obezității morbide. Ea constă în îndepărtarea celei mai mari părți a stomacului, denumită gastrectomie longitudinală, în urmă căreia este păstrat un tub gastric de cca 80-100 ml cu rolul de a iniția și susține o scădere în greutate marcată atât prin reducerea cantității de alimente consumate cât și prin multiple mecanisme metabolico-hormonale. Procedura gastric sleeve se face în prezent exclusiv pe cale laparoscopică, conform Medlife.

Un nivel adecvat de activitate fizică scade riscul de a dezvolta mai multe tipuri de cancer. Cercetătorii au aflat că un nivel de activitate fizică recomandată, între 2,5 şi 5 ore de efort cu intensitate medie sau 1,25 - 2,5 ore de efort intens, prezintă o corelare statistică pozitivă în cazul a şapte dintre cele 15 tipuri de cancer luate în calcul. Printre acestea se numără: cancerul de sân, cancerul endometrial, cancer renal, mielomul multiplu, cancerul hepatic şi limfomul non-Hodgkin, scrie Descoperă.ro

Trei ceaiuri cu ghimbir care topesc grăsimea de pe burtă. Ghimbirul este unul dintre aliaţii de nădejde ai persoanelor care vor să dea jos kilogramele în plus. În procesul de slăbire, pe lângă consumul constant de ghimbir, se recomandă şi efectuarea de exerciţii fizice regulate. Prima varianta: se adauga o felie de radacina de ghimbir la o cana de apa clocotita si se lasa sa infuzeze timp de jumatate de ora. Se bea cu inghitituri mici, de cateva ori pe zi, inainte cu 20 de minute de fiecare masa, relatează Doctorul Zilei.