Cum deosebești gripa de răceală. Care sunt simptomele de gripă și cum trebuie să acționezi. Tusea, strănutul sau durerile în gât sunt simptome care se întâlnesc atât la răceală cât și la gripă. Însă fiecare are particularități care le deosebește una de cealaltă. Pacientul poate lua din timp măsurile corecte de combatere şi diminuare a simptomelor dacă este atent la semnele infecției. Principalul mod de diferenţiere a răcelii şi gripei constă în faptul că cea dintâi afectează pe o durată mai scurtă şi într-un mod mai puţin agresiv organismul decât gripa, scrie Click.

UtileFoto: Colaj foto

Băutura dimineții care face minuni în corp. Scade colesterolul, curăță ficatul și colonul. Este ideal să începi ziua astfel, nu cu cafea sau ceai. Băutura minune se bea pe stomacul gol și se așteaptă jumătate de oră înainte de a bea sau a mânca ceva. Băutura dimineții este apa cu lămâie și face minuni în corp! Scade colesterolul, curăță ficatul și colonul și ajută la eliminarea kilogramelor în plus. Ideal este să încălziți apa, pentru eficiență maximă, notează Doctorul Zilei.

6 semne care îți spun că sănătatea ta intimă este în pericol. Scurgerile vaginale sunt cât se poate de normale, ba mai mult, sunt un semn că vaginul tău se curăță și se protejează de microbi. Acestea pot fi albe sau de culoare gălbuie ori maronie în preajma menstruației ori a ovulației. În momentul în care scurgerile devin abundente fără aparentă legătură cu schimbările hormonale prin care trece lunar corpul tău, când sunt însoțite de durere, de usturime sau de senzația de arsură sau mâncărime, e musai să mergi la doctor, notează Diva Hair.

Ce este Evali, noua boală provocată de țigările electronice! Care sunt simptomele. O nouă boală indusă de țigara electronică este Evali, afecțiunea care în România este necunoscută. Această nouă consecință a fumatului aduce după ea: tahicardie, tahipnee (stare patologică constând în accelerarea anormală a respirației), hipoximie și febră, scrie Click.

Menopauza prematură este semnul unor probleme de sănătate viitoare. Ce boli importante anunță și cum pot fi prevenite. Femeile care trec printr-o menopauză prematură au o probabilitate de trei ori mai mare de a suferi probleme de sănătate cronice multiple mai târziu pe parcursul vieţii. Acestea au un risc mai mare de a dezvolta cel puţin două probleme medicale după 60 de ani cum ar fi afecţiuni cardiovasculare şi diabet, relatează Doctorul Zilei.