​Legătura directă dintre stres şi încărunţire, demonstrată. Oamenii de ştiinţă au reuşit să demonstreze legătura directă dintre stres şi încărunţire prin studierea celulelor stem responsabile de generarea pigmentului care colorează firul de păr. „Cu toţii ştim câte o poveste potrivit căreia stresul ne afectează corpul, în principal pielea şi părul, singurele pe care le putem vedea din afară”, a declarat Ya-Chieh Hsu, profesor asociat la Universitatea Harvard şi unul dintre autorii studiului, notează Descoperă.

UtileFoto: Colaj foto

3 factori care te ajuta sa-ti pastrezi greutatea dupa ce slabesti. Alege hrana inteligent. Nu este nicio surpriza ca unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a-ti mentine greutatea este sa urmezi o dieta sanatoasa si sa nu te abati de la ea in timp. Cercetatorii au observat ca subiectii care au reusit sa-si pastreze greutatea dupa ce au slabit si-au fixat obiective zilnice privind portiile de mancare si le-au urmarit constant, scrie Andreearaicu.ro

Tapetul, din nou la modă. Tapetul are o revenire spectaculoasă în designul interior. A fost şi este pata de culoare a casei, este disponibil în sute de texturi şi modele, ba chiar poate fi personalizat. Tot ce trebuie să faci este să-l alegi corect, să-l aplici cu grijă şi să nu-l pui chiar pe toţi pereţii, oricât de mult ţi-ar plăcea. Avantaje ale tapetului: poate fi folosit în orice încăpere, chiar şi în bucătărie sau baie. Când îl cumperi, trebuie doar să specifici în ce tip de cameră îl vei aplica, relatează Click.

Edemul Quincke: cauze, simptome și tratament. Edemul Quincke (angioedemul sau edemul angioneurotic uvular) este o maladie caracterizată printr-o inflamare rapidă a pielii, a țesutului subcutanat sau a țesuturilor mucoase și submucoase. Este o boală care se aseamănă cu urticaria. Această boală se manifestă printr-o umflătură nepurulentă, bine conturată, de consistență tare, de culoare roz pal, care provoacă o senzație de arsură, scrie Diva Hair.

Un fruct exotic preferat de români curăță arterele de grăsime și luptă cu infecțiile. Pomelo, un fruct exotic preferat de români. Mai dulceag decât grapefruitul, pomelo, acest fruct exotic foarte popular la noi în țară, este originar din Asia și are nenumărate proprietăți curative. Mai înainte de toate însă, este delicios la gust. Poate fi consumat pe post de gustare, dimineața, dar și sub formă de suc, adăugat în ceai, salate și marinate, pentru aroma sa acrișoară, potrivit Doctorul Zilei.