Regenerează întregul sistem imunitar în doar 72 de ore! Restartează chiar și organismul slăbit de boală, descoperire imensă a oamenilor de știință americani. Potrivit cercetătorilor, două zile de post negru sunt capabile să regenereze întreg sistemul imunitar și să ajute organismul să combată infecțiile. Cercetătorii sunt de părere că această metodă îi poate ajuta fantastic de mult în special pe pacienții oncologici și pe cei în vârstă. Dacă stăm bine să ne gândim, această metodă este recomandată de milenii, iar bunicii noștri aveau o vorbă: cine nu ține post la tinerețe va ține regim la bătrânețe, notează Doctorul Zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Cinci beneficii terapeutice ale argilei. Tratamentul cu argilă este foarte bun pentru afecţiuni precum ulcerul gastric, gastrita, colita, hemoroizii, constipaţia, pancreatita cronică şi diareea. Argila ajunsă în stomac formează un fel de peliculă care calmează durerile, căci favorizează cicatrizarea rănilor gastrice. Pentru astfel de cure, trebuie aleasă o argilă grasă, cernută fin, lipsită de nisip sau de alte impurităţi. Se amestecă o linguriţă de argilă într-un pahar cu apă rece. În primele şapte zile, înainte de fiecare masă, se bea doar apa limpede din paharul cu argilă, fără sedimentul de pe fundul paharului, potrivit Click.

Ce presupune endoscopia cu anestezic și care sunt riscurile. Prin intermediul unei endoscopii, doctorul va introduce în corpul tău un tub subțire și flexibil care este dotat la capăt cu o sursă de lumină și o cameră minusculă. Acest instrument poate fi inserat în corp prin gât, prin rect sau prin nas. În ceea ce privește destinația sa, endoscopia permite vizualizarea sau tratarea unor probleme de sănătate de la nivelul tractului digestiv, relatează Diva Hair.

''Made in China'' nu te îmbolnăveşte de coronavirus. Românii nu trebuie să se ferească de produsele "Made in China" deoarece virusul nu rezistă mult timp pe suprafeţe. O spune chiar Ministerul Sănătăţii şi asta în condiţiile în care România importă anual produse chinezeşti în valoare de cinci miliarde de dolari, scrie Descoperă.ro

Un sistem imunitar prea activ poate declanșa boli grave. Hematolog: ”Nu exagerați cu vitamina C!” Imunitatea este capacitatea naturală a organismului de apărare în faţa unor substanţe străine-virusuri, microbi, bacterii, paraziţi. Anticorpii şi celulele de apărare (limfocitele) „digeră” substanţele străine. De cele mai multe ori însă, imunitatea scade ca urmare a unor boli- cancere, infecţii, dar şi în urma tratamentului cu citostatice şi cortizon. În acest caz, anticorpii nu pot face faţă, conform Doctorul Zilei.