15 romance au fost tratate cu ajutorul unei proceduri ultramoderne care ajuta la remodelarea corpului, unica in Europa de Est.

Celulita de pe coapse, solduri si fese poate fi inlaturata cu ajutorul unui nou aparat pe baza de unde soc, folosit in lume de la sfarsitul anului trecut.

In Europa de Est a fost folosit pentru prima data in tara noastra. Medicii de la Clinica Dermastyle din Capitala au facut ieri o demonstratie privind noua procedura, prin intermediul unei conferinte on-line.

Chiar daca se folosesc undele de soc, tratamentul nu este unul dureros, nu presupune anestezie si nici efectuarea unor analize de sange inainte de interventie.

Pana acum au fost tratate 15 paciente, care au platit intre 100 si 150 de euro pe sedinta. Undele soc se folosesc si in domeniul urologiei (inlatura pietrele la rinichi), neurologiei, stomatologiei si kinetoterapiei.

Trei sedinte pe saptamana

Un tratament complet cu aparatul Duolith, folosit si in tari precum Elvetia si Germania, consta in 6-12 sedinte, care se fac o data la doua zile. „Practic, se fac aproximativ trei sedinte pe saptamana“, precizeaza medicul dermatolog Mihaela Leventer de la clinica privata Dermastyle, cea care a introdus tehnica in Romania.

Daca sedintele se fac de mai multe ori intr-o saptamana, rezultatele sunt mai rapide si de durata mai lunga, precizeaza specialistii.

Metoda nu inlocuieste o cura de slabire

Fiecare sedinta dureaza cate 10-20 de minute, in functie de gradul de afectare a zonei tratate. „In aceste conditii, pacientele pot veni inclusiv in pauza de masa de la serviciu“, a mai spus medicul dermatolog Mihaela Leventer. Specialistul a tinut sa precizeze in timpul conferintei de presa on-line ca nu este vorba despre un tratament de slabire, ci de o remodelare a corpului.

Integral in Evenimentul Zilei