Un pahar de apa baut cu 30 de minute inainte de fiecare masa ne ajuta sa pierdem cinci kilograme in decurs de o luna

Atunci cand incercam sa pierdem in greutate, trebuie sa tinem cont de mai multi factori, printre care schimbarea regimului alimentar, modificarea stilului pasiv de viata prin realizarea regulata a unui program de exercitii fizice si schimbarea activitatilor zilnice. Un stil de viata sanatos trebuie sa cuprinda, printre altele, mese dese, sarace in calorii, consumul mare de apa si exersarea capacitatii mentale prin lectura.

Nutritionistii impreuna cu instructorii de aerobic citati de site-ul iVillage au elaborat un program care sa ne ajute sa pierdem kilogramele in plus in mod sanatos.

1.Cresteti frecventa meselor - Este important ca o persoana aflata la o cura de slabire sa manance cat mai des, fara a depasi insa necesarul de calorii prescris de nutritionist in functie de inaltime si greutate. Alimentatia pe parcusul unei zile trebuie impartita in sase mese mai mici la interval de trei ore.

2. Faceti miscare cate 15 minute, de doua ori pe zi - Incercati sa iesiti dimineata cate 15 minute pentru a face jogging si inca 15 minute dupa-amiaza. 30 minute de jogging pe zi duce la 320 de calorii pierdute. Incercati sa respectati acest program cinci zile pe saptamana, iar intr-o luna veti arde, fara greutate, peste 1.600 de calorii.

3. Consumati multa apa - Dimineata trebuie sa beti un pahar cu apa rece pe stomacul gol, apoi asteptati 30 de minute pana la mic dejun. Apa rece stimuleaza metabolismul sa elimine apa in exces din organism. Puteti realiza acest lucru si inainte de masa de pranz, cu conditia sa respectati cele 30 de minute. Practicand hidroterapia, impreuna cu un regim alimentar sanatos, puteti pierde in jur de cinci kilograme in decurs de o luna.

Adevarul