Alaturi de medic trebuie sa alegeti pozitionarea implantului

Un bust generos ajuta la avansarea pe scara sociala, arata unele studii

In ultimii ani, sanii au ajuns un mod de integrare in societate. Cu alte cuvinte, marimea sanilor este cea care poate asigura, sau nu, succesul profesional si sentimental al unei femei, sustin expertii. De aceea, tot mai multe femei apeleaza la operatiile de marire a bustului. Dar, orice femeie trebuie sa stie anumite lucruri inainte de a face acest pas.

In primul rand, medicul la care doriti sa apelati trebuie sa aiba recomandari si sa nu lucreze in vreo clinica obscura despre care nu stie nimeni, nimic. Mai mult, un medic care nu va explica toate riscurile si beneficiile operatiei si care nu are rabdare sa va raspunda la toate intrebarile este un medic care trebuie ocolit. Nu doriti sa va opereze un om care nu are rabdare. In plus, medicul trebuie sa va explice ca implanturile nu sunt permanente si ca trebuie ingrijite.

Implanturile mamare trebuie inlocuite dupa cativa ani

Tot medicul este cel care trebuie sa va spuna ca trebuie sa va prezentati anual la control pentru a se stabili daca exista scurgeri sau daca protezele s-au deplasat. Daca medicul ales nu va spune toate aceste lucruri este recomandat sa va indreptati catre un alt specialist. Inainte de operatie trebuie sa va faceti anumite investigatii pentru a se stabili daca aveti diabet sau hipertensiune. Aceste afectiuni ingreuneaza interventia chirurgicala.

De asemenea, un medic trebuie sa studieze istoricul medical al familiei pacientei si trebuie sa afle motivul pentru care se doreste implantul. Un medic are datoria de a descuraja o femeie care vrea sa-si mareasca sanii pentru a-si multumi prietenul sau pentru a-si salva casnicia, de exemplu. Un alt lucru pe care trebuie sa-l faceti este acela sa verificati locul unde va avea loc procedura. Sunt celebre cazurile in care astfel de interventii au mers prost din cauza dotarilor de slaba calitate. In cazul clinicilor particulare este bine sa verificati daca toate avizele sunt in regula. Un alt aspect este acela al alegerii materialului din care sunt facute implanturile.

Integral in Gandul