Jurnalul National: La masa cu frina trasa
In primul rind, sa se stie ca o serie de bucate de pe masa Sarbatorilor de Paste sint totusi mincaruri grele, care solicita din plin sistemul digestiv. Carnea de miel e o carne grea, se mai maninca si porc, la rindu-i un produs cu destula grasime si care se digera greu. Iar bunatatea de drob este facuta din organe care te pot impinge, ca si carnea tinara de miel, intr-o criza de guta incit te doare un picior de-ti sar ochii. In plus, mincarurile care sint bogate in grasimi, cum se intimpla de Paste, prajelile si sosurile intirzie evident golirea stomacului. Si cind aceste alimente grele lenevesc mai multe ore in stomac apare starea de disconfort a balonarilor, a arsurilor, a respiratiei grele din pricina burtii umplute pina la refuz.
Integral in Jurnalul National

VIDEO Autostrada A1 Sibiu - Pitești: Cum arată acum lucrările avansate de pe prima secțiune
INTERVIU Răsvan Radu, UniCredit: Au scăzut mult cererile de suspendare la plată a ratelor în ianuarie-februarie 2021 fațîă de 2020
VIDEO REPORTAJ Libearty Sanctuary, cel mai mare sanctuar de urși bruni din Europa/ Care este populația reală de urși? Cât de mare ar trebui să fie ea?
Dan Amariei, la 20 de ani de la lansarea albumului Omul cu Șobolani – „Ne punem în cap”: „Existau niște locuri cu un farmec mișto, cum ar fi Lăptăria sau Motoarele, genul de locuri care nu cred că vor mai exista vreodată”
Fascinanta legătură dintre spionaj și tehnologie: de la datele stocate în ADN-ul uman, la falsul turn GSM din aeroport care-ți fură informațiile din telefon