O bautura racoritoare facuta in SUA si prezentata ca o „ucigasa a alcoolului din sange“ promite sa faca furori si in Romania. Produsa din ierburi, soc si lamaita, bautura face fata unei beri, dar nu e recomandata bautorilor de cursa lunga ca „medicament“ inainte de sofat.

Pe langa faptul ca se anunta o bautura racoritoare noua pe piata, care se va plasa in zona premium in ceea ce priveste pretul, AK nu este doar atat. Cel putin asa spun importatorii din Romania, producatorii din America, iar organele abilitate in domeniul alimentar din Uniunea Europeana s-au declarat de acord.

Datorita amestecului de soc (Sambucus Nigra), lamaita (Cymbopogon citratus) si Beta Glucan (un zahar care se gaseste si in malt), metabolismul este accelerat, iar organismul elimina mai rapid alcoolul din sange.

O veste buna pentru soferii care ar vrea sa bea o bere si sa conduca. „Ceea ce trebuie sa inteleaga oamenii este ca nu se pot astepta sa bea o sticla de whisky, o doza de Alcohol BG Killer si sa fie in regula. Firma nu incurajeaza consumul de alcool, ci dimpotriva“, spune Gabriel Paslaru, agentul de comunicare de la firma Perfect Ltd., importatoarea produsului.

La inceput a fost detoxifiant

Produsul, care vine dintr-o serie extinsa de „ucigasi“, din care fac parte cel pentru celulita, grasimi, varsta sau al radicalilor liberi, s-a lansat in Statele Unite ale Americii acum sapte ani, si nu fusese gandit ca un suc antimahmureala. Cercetarile ulterioare au demonstrat insa ca mareste viteza de circulatie a sangelui si, prin urmare, si de eliminare a alcoolului.

Integral in Evenimentul Zilei