Un dispozitiv pe baza de aer cald, numit Ghibli, te ajuta sa pierzi kilogramele in plus in maximum 30 de sedinte.

Pe langa faptul ca noul aparat, inaugurat de curand in Capitala, te ajuta sa pierzi din greutate, te si tonifiaza, astfel incat pielea nu va avea un aspect „lasat“ dupa pierderea kilogramelor in plus. Dispozitivul se foloseste impreuna cu geluri speciale, iar intr-o singura sedinta se pot pierde intre 500 de grame si un kilogram.

Un program complet de slabit poate costa, la o clinica in Bucuresti, intre 670 si 2.000 de euro, in functie de cate kilograme vrei sa scapi. Pentru ca temperaturile ridicate din aparat pot „sparge“ vasele de sange, tratamentul este contraindicat persoanelor cu varice.

Tratamentul trebuie combinat cu dieta sanatoasa

Pentru a functiona, Ghibli trebuie combinat cu anumite creme care intensifica „arderea“ grasimilor. Aparatul functioneaza pe baza de curenti de aer cald, care favorizeaza transpiratia si pierderea in greutate.

„Aerul cald deschide porii si permite cremelor cu care se maseaza inainte corpul sa patrunda in organism“, explica Elena Tiuca, manager al salonului Overclass, din Bucuresti, unde se afla aparatul. Pierderea in greutate continua o zi dupa incheierea sedintei.

„Se fac trei sedinte pe saptamana, la distanta de o zi, ca sa nu lasam actiunea sa treaca“, adauga Elena Tiuca.

In functie de numarul kilogramelor pe care vrei sa le pierzi, se fac intre opt si 30 de sedinte. In general, barbatii pierd mai usor kilogramele, in cazul lor fiind posibila pierderea unei cantitati mai mari din greutate inca de la prima sedinta.

Aparatul nu trebuie combinat cu o dieta stricta, ci trebuie evitate produsele nesanatoase, de tipul bauturilor carbogazoase sau al dulciurilor.

Odata cu inceperea tratamentului, ti se va da o lista cu alimentele sigure, fiecare dintre acestea avand un anumit punctaj. Zilnic poti consuma alimente de un anumit punctaj, in combinatii pe care le poti alege tu.

Evenimentul Zilei