S-a inventat painea care nu ingrasa Gabriela Man, o doctorita din Ramnicu-Valcea, a brevetat o gama de produse de panificatie ce pot fi mancate fara grija si de cei grasi. Teoria doctorului Gabriela Man spune ca, de fiecare data cand reduci caloriile, slabesti o perioada, dupa care organismul se adapteaza la acel aport caloric scazut si nu mai slabesti nici un kilogram. In concluzie, nu te ingrasi din cauza alimentelor bogate in calorii, ci din combinarea acestor alimente cu zaharuri, cum este zaharul alb rafinat din dulciuri si bauturi carbogazoase si zaharurile din paste fainoase si faina alba. Gabriela Man le promite celor care vor sa piarda in greutate ca vor uita de foame sau de numararea caloriilor din fiecare farfurie. Pe lista cu produse interzise stau zaharul (care poate fi inlocuit cu fructoza sau xilithol), amidonul din cartofi, faina alba, orez alb, porumb, bere si alcool rafinat, bananele si curmalele. Doctorul nu spune ca nu slabesti din dietele existente pe piata, ci doar ca nu te poti mentine slaba, scrie EvZ.

Rimelul ataca ochii Medicii atrag atentia ca rimelul este foarte periculos pentru globul ocular. Mai mult, oftalmologii spun ca afectiunile provocate de acest tip de machiaj pot duce chiar la pierderea vederii. „Este foarte important ca periuta rimelului, care este destul de aspra, sa nu atinga globul ocular, pentru ca aceasta provoaca leziuni. Aceste leziuni pot duce la pierderea vederii ochiului afectat. Pe langa faptul ca globul ocular este zgariat, acesta mai poate dezvolta si anumite ciuperci care apar din cauza substantelor pe care le contine mascara, lucru care poate duce la pierderea definitiva a ochiului”, afirma prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie Bucuresti. Specialistii precizeaza ca atingerea globului ocular cu periuta rimelului provoaca ulceratii grave, care netratate la timp duc la aparitia complicatiilor, sustine Gandul.

Rimelul e pe moarte! Acum exista medicamentul care iti alungeste genele S-ar putea sa asistam cu totii la un moment istoric! Nelipsitul rimel din geanta unei femei va putea fi inlocuit, in curand, cu un medicament care trateaza afectiuni ale ochiului si care are drept efect secundar alungirea genelor. Specialistii sunt extrem de convinsi de reactiile acestui tratament al glaucomului, incat s-au decis sa obtina o licenta cosmetica in Statele Unite. Potentialul cosmetic al Lumigan-ului a fost remarcat atunci cand genele pacientilor au crescut foarte repede si vizibil, au devenit mai groase si s-au inchis la culoare, scrie Romantica.

Usturoiul, antibiotic 100% natural Originar din Asia Centrala, usturoiul este cunoscut inca din cele mai vechi timpuri drept o adevarata comoara a binefacerii. Foarte bogat in substante nutritive, inclusiv fier, vitaminele B, C, calciu si potasiu, acesta intareste sistemul imunitar, oasele si ficatul. Alicina, principiul sau activ, este extrem de eficienta in combaterea infectiilor, numeroase studii demonstrand efectele benefice ale consumului de usturoi in tratamentul infectiilor bacteriene si virale, afirma Libertatea.