Foita contraceptiva ofera protectie relativa. Ginecologii avertizeaza ca foitele contraceptive provoaca alergii si infectii vaginale. "O femeie care foloseste aceasta metoda de contraceptie este protejata in proportie de 60 la suta. Mai mult, eficienta spermicidelor creste daca sunt folosite impreuna cu o alta metoda contraceptiva de bariera cum ar fi diafragma. Aceasta metoda nu protejeaza partenerii de bolile cu transmitere sexuala, foitele contraceptive pot evita aparitia unei sarcini nedorite”, afirma dr. Irina Casighera, potrivit Gandul.

Afla de ce nu ai inca un partener! Daca dormi inconjurata de animalute din plus, vorbesti continuu fara sa spui mare lu­cru si dai florile cu fixativ ca sa nu se usuce, in loc sa le schimbi apa, sa nu te miri ca nu ai un partener stabil! Barbatii considera ca acestea sunt "fite de fata rasfatata" si se feresc sa aiba o astfel de iubita. Citeste in Libertatea care sunt cele mai importante 30 de motive pentru care nu iti gasesti jumatatea.

Femeile gravide care beau cafea pot naste copii subponderali. Femeile insarcinate care beau mai mult de doua cesti de cafea pe zi pot naste copii subponderali si slab dezvoltati, sustin cercetatorii britanici. Medicii precizeaza ca femeile gravide trebuie sa evite orice produs care contine cofeina, pentru ca aceasta, in cantitati mari, poate duce si la avort. Mai mult, specialistii mentioneaza ca bauturile energizante, ciocolata calda, cafeaua si sucurile care contin cofeina au un efect negativ asupra embrionului, care se poate naste cu malformatii care duc la moartea bebelusului, scrie Gandul.

Minunea minunilor! Pastila care te ajuta sa slabesti si iti permite sa mananci orice. Desi suna neverosimil si mult prea frumos pentru a fi adevarat, oamenii de stiinta sunt convinsi ca au creat un medicament minune, inspirat de vinul rosu. Asta inseamna ca poti manca orice, fara sa te ingrasi un gram. Si asta nu e tot! Aceeasi pastila iti poate oferi efectele benefice ale exercitiilor fizice, fara sa ridici un deget. Pentru ca uimirea sa fie maxima, se crede ca medicamentul poate preveni si diabetul, scrie Romantica.

Romanii bat recordurile la consumul de alcool. Indiferent unde locuiesc, la oras sau la tara, romanii se bucura tot mai des de placerea de a bea „un paharel” cu prietenii sau in familie. In timp ce locuitorii de la sate aglomereaza spitalele din cauza excesului de „tulburel” si tuica la cazan, orasenii bat recordul la consumul de whisky, bere sau vin imbuteliat. Statisticile Ministerului Sanatatii arata ca 10% din romani beau in mod regulat, scrie Adevarul.