5 „miscari“ care ard caloriile. Mersul pe jos va poate ajuta sa ardeti mai multe calorii daca incercati sa va solicitati si muschii abdominali in timpul plimbarii. Daca v-ati plictisit de exercitiile pe care le faceti sau daca nu simtiti ca acestea va mai solicita la fel de mult, inseamna ca organismul vostru a intrat intr-o rutina si riscati sa consumati mai putine calorii decat credeti. Specialistii va sfatuiesc sa va modificati programul de exercitii saptamanal sau lunar, daca vreti ca miscarea pe care o faceti sa fie eficienta. Citeste in EvZ 5 sfaturi pentru o ardere mai rapida a caloriilor.

Chelia - o problema pe care o poti rezolva cu cateva mii de dolari. Implantul de par propriu, ultima solutie eficienta in lupta cu caderea parului sau chelia, este cea mai avansata tehnica chirurgicala de implant la ora actuala. Pacientul este constient pe toata durata interventiei medicale si imediat dupa operatie el poate pleca acasa, cu garantie pe viata, scrie Gandul.

Copiii cu parinti fumatori nu sunt bine hraniti. Cercetatorii au concluzionat ca nesiguranta alimentara a copiilor, adica imposibilitatea de a primi zilnic, timp de un an, o alimentatie corespunzatoare si indestulatoare, este mai grava si mai des intalnita in familiile cu fumatori. In familiile unde exista un singur fumator, pana la 20% din venituri sunt cheltuite pe tigari. Potrivit studiului, in 23% dintre familiile cu copii exista cel putin un fumator, procentajul fiind mai mare in cazul familiilor cu venituri mici (32%), scrie Romantica.

Poate o casatorie sa supravietuiasca fara sex? Vine o vreme, cand din cauza lipsei timpului, a stresului sau a plictiselii, sotul si sotia inceteaza sa aiba o viata sexuala, sau, in cazuri mai fericite, relatiile intime au loc foarte rar. Psihologul britanic Janice Hiller a analizat cateva situatii de acest gen, venind si cu cateva solutii si raspunsuri la intrebari. Astfel, prima si cea mai importanta nelamurire ar fi daca e normala o astfel de situatie. Janice considera ca fuga zilnica ne fura prea mult din timp, ne streseaza si ne omoara, intr-un final pasiunea. Situatia nu e normala, cu toate ca e des intalnita. Mai mult, sunt cazuri in care partenerii se doresc foarte mult, dar la sfarsitul zilei sunt prea obositi ca sa mai faca sex, scrie Libertatea.

Cat conteaza 15 minute pentru sanatatea ta? Un program de un sfert de ora de exercitii fizice previne o serie de boli, printre care cele de inima. Faceti-va timp zilnic pentru un program de gimnastica sau pentru prepararea unei mese sanatoase. Astfel, intarziati aparitia unor afectiuni precum: diabet, ulcer sau hipertensiune. Indiferent daca este vorba de gimnastica aerobica, de o plimbare in parc, de mers cu bicicleta sau de jogging, activitatea fizica nu aduce decat beneficii organismului, scrie Adevarul.

Ce preferati: sa va doara capul sau sa aveti cancer la san? Femeile care au migrene severe si dese sunt cele mai putin predispuse sa faca cancer la san, potrivit unui studiu dat publicitatii ieri. Cercetatorii au aratat ca circulatia hormonala este influentata de durerile severe de cap, fapt care a facut ca cercetarea sa mearga si mai departe. In final, concluzia a fost ca probabilitatea ca femeile cu migrene sa faca cancer este cu 30 la suta mai redusa decat in cazul femeilor care nu au dureri de cap, scrie Romantica.