Vinul cu exces de E-uri dauneaza sanatatii. Ca sa nu fermenteze, vinurile au nevoie de conservanti artificiali, asa ca cele mai multe contin asa-numitii sulfiti. Produsele de proasta calitate pot avea exces de sulfiti de sodiu, responsabili de durerile de cap si ametelile „de a doua zi“. In plus, acesti sulfiti pot cauza probleme intestinale, dar si o proasta asimiliare a vitaminelor in organism. Expertii spun ca un vin bun costa cel putin 5 euro, iar cele care „joaca“ pe segmentul de calitate ajung pe la 10 euro sticla, scrie EvZ.

90% dintre romance nu-si verifica sanatatea inainte de a face un copil. Romancele nu obisnuiesc sa-si faca analizele inainte de a ramane insarcinate. Drept consecinta, aceste femei risca sa nasca prematur sau sa avorteze spontan, spun medicii ginecologi. „Viitoarele mamici trebuie sa stie ca, inainte de a purta o sarcina, este necesar sa-si faca o serie de analize medicale, pentru a-si verifica astfel starea de sanatate. In caz contrar, exista riscul ca acel copil sa se nasca cu infectii materne sau inainte de termen”, atentioneaza dr. Elena Voiculescu, medic primar obstetrica-ginecologie, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, scrie Gandul.

Probleme cu care iti este rusine la medic. Exista situatii in care bacteriile isi fac de cap in organismul nostru. Unele dintre acestea sunt cele care se cuibaresc in preajma degetelor de la picioare si care, atunci cand interactioneaza cu transpiratia, emit un miros neplacut. Specialistii site-ului webMD.com ne explica aceste afectiuni si ne dau raspunsul la 10 intrebari destul de stanjenitoare, pe care ne este greu sa le adresam chiar si medicilor, scrie Click.

Femeile apreciaza mai mult actul sexual, nu preludiul. Inca un mit s-a daramat. Dupa zeci de ani in care li s-a tot spus barbatilor ca trebuie sa acorde o importanta deosebita preludiului, un sondaj recent arata ca femeile considera actul sexual mult mai imbietor si satisfacator. Universitatea Charles din Praga a realizat un sondaj pe un esantion de 2300 de femei si a ajuns la concluzia ca barbatii trebuie sa puna pe planul doi saruturile si dezmierdarile si sa devina cat mai priceputi in arta de a face dragoste, scrie Romantica.

Marijuana stimuleaza memoria. Cercetatorii de la Universitatea din Ohio au descoperit ca marijuana poate fi de folos in tratarea maladiei Alzheimer si pentru reducerea pierderilor de memorie in cazul persoanelor in varsta. Ei spun ca planta impiedica deteriorarea cerebrala si ajuta creierul sa se mentina tanar, scrie Click.