Relaxarea, cea mai buna metoda de slabit. Femeile care doresc sa aiba un trup de invidiat trebuie sa renunte la dietele care le-ar putea pune sanatatea in pericol, din cauza abtinerii de la anumite alimente, care de cele mai multe ori ne ofera energia necesara de care avem nevoie in timpul zilei. Oamenii de stiinta de la Universitatea Otago din Noua Zeelanda au observat, dupa doi ani de cercetari, ca cea mai indicata metoda de slabit este relaxarea, scrie Gandul.

Barbatii insurati, mai sexy decat burlacii. Barbatii insurati sunt mai responsabili si mai atragatori decat burlacii. Ei stiu deja ce inseamna sa fii capul unei familii, sa fii protector cu partenerul si copiii, iar aceste atuuri sunt cele mai apreciate de femei. Experienta sexuala este unul din motivele pentru care femeile aleg mai degraba un barbat cu micutul in brate decat un burlac nonconformist. Citeste in Romania libera cateva dintre explicatiile acestei diferente calitative si optionale.

De ce se tem barbatii de relatii serioase. Prietenele si rudele te intreaba din ce in ce mai des cand te va cere de nevasta? Chiar si tu ai inceput sa-ti pui aceasta intrebare de ceva timp. Si totusi, iubitul tau, desi sunteti de cativa ani impreuna, nu da nici un semn ca ar avea de gand sa oficializeze relatia. Nu dispera, s-ar putea sa fie doar teama de responsabilitate. Specialistii de la “Ce se intampla doctore” te invata cum poti vindeca fobia unui astfel de partener, enumerandu-ti posibilele motive, scrie Libertatea.

Limba – organul pe care se vad bolile. Durerea nu este singurul simptom al unei boli. Exista medici care pot vedea de ce boli suferim numai daca se uita pe limba noastra. Mai mult, spun ei, daca ne examinam in fata oglinzii, vom constata si noi ca aspectul limbii se modifica de la o zi la alta. „Limba este unul dintre putinele organe accesibile inspectiei directe. In functie de starea ei, de felul cum arata si cum se simte persoana, noi facem o corelatie, din care rezulta un diagnostic relativ simplu”, explica dr. Liana Comsa, medic primar medicina generala, specialist in medicina traditionala chinezeasca, potrivit Gandul.

Cercetatorii au descoperit de ce se machiaza femeile. Psihologul Ken Mogi a realizat un studiu pentru a descoperi de ce se machiaza femeile, iar raspunsul e mai simplu decat se credea. S-a observat ca atunci cand erau machiate, femeile gandeau pozitiv, erau mai fericite si aveau uneori, o senzatie de euforie, mai ales cand se admirau in oglinda. Motivul? Creierul lor secreta mai multa dopamina. Aceleasi senzatii experimenteaza si barbatii atunci cand se rad sau cand se dau cu parfum, scrie Libertatea.