Cum se trateaza insomnia. Evitarea cafelei si ciocolatei inainte de culcare combate tulburarile de somn. Persoanele cu un program neregulat de somn au un risc mai mare de a avea probleme digestive si, implicit, de greutate. In plus, acestea pot deveni anxioase sau depresive, noteaza Adevarul.

Casatoriile nefericite duc la aparitia bolilor de inima. Persoanele care sunt implicate intr-o relatie stresanta risca sa se imbolnaveasca de boli de inima, sustin cercetatorii americani de la Universitatea Uthan. Riscul de a suferi de hipertensiune arteriala este mult mai crescut in cazul femeilor decat al barbatilor, adauga expertii. Oamenii de stiinta le-au cerut subiectilor sa completeze un chestionar care cuprindea intrebari legate de relatia de cuplu si starea de spirit. Dupa ce cuplurile implicate in cercetare au raspuns, specialistii i-au supus si unor teste de laborator, scrie Gandul.

Andivele, recomandate bolnavilor de cancer. Cercetatorii francezi au descoperit recent ca andivele au proprietati citostatice, fiind indicate bolnavilor de cancer. Nutritionistii mai recomanda aceste legume bolnavilor de ulcer, de hepatita, de enterocolita, de gastrita si de diabet, scrie Adevarul.

7 nutrienti esentiali intr-o dieta sanatoasa. Crezi ca ai reusit sa adopti in sfarsit o dieta sanatoasa? Mai gandeste-te! Expertii spun ca in excesul nostru de zel tindem sa ne lipsim de nutrienti foarte importanti. Completarea lacunelor de nutrienti pare insurmontabila fara suplimente, dar, de fapt, potrivit csid.ro, de cele mai multe ori produsele alimentare ne pot ajuta sa rezolvam aceste neajunsuri. Integral in Romania Libera.

Matreata dispare cu uleiuri. Eviti orice haina de culoare inchisa? Pielea capului tau este uscata si iti plimbi mereu mainile prin par? Te ingrozesti la gandul ca cei din jur se uita insistent si iti observa matreata? Nu exista nici un motiv sa traiesti cu teama unui nou atac al acestei afectiuni capilare. Iata cateva sfaturi si remedii care te vor ajuta sa iti recapeti parul sanatos si stralucitor. Bazate strict pe produse naturiste, tratamentele pe care vi le propunem au rezultate sigure si de durata, informeaza Libertatea.

Preparati corect licorile din plante. Adevarate comori ale naturii, plantele medicinale sunt folosite pentru vindecarea multor afectiuni, oricat de grave ar fi acestea. Puterile lor vindecatoare sunt astazi de necontestat si cei mai multi medici specialisti recomanda completarea tratamentului medicamentos cu produse naturiste. Libertatea va invata cum sa va preparati corect licorile din plante, fara a pierde vreuna din proprietatile lor miraculoase, scrie Libertatea.